İstanbul
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

7/24 Çalışan Aktif Nokta Hizmete Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7/24 Çalışan Aktif Nokta Hizmete Girdi
Abone ol
Aksaray’da Vatandaşlar, bilet alma, kart alma kontör yükleme gibi her türlü işlemi aktif noktadan rahatlıkla yapabilecekler.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta Aksaray Minibüsçüler Odası Başkanı Veyis Ali Öztürk ve firma yetkilisi Serdal Boz ile birlikte Kent Meydanında faaliyete geçen aktif noktayı kamuoyuna tanıttı.

Firma yetkilisi Serdal Boz, aktif nokta ile ilgili şunları söyledi “ Cihazımız 7/24 çalışan bir otomat. Tıpkı bir bankanın bankamatiği gibi. Vatandaşların kendi başlarına gelip kart alabildikleri bilet alabildikleri kartlarında ki bakiyeyi sorgulayabildikleri kartlarına bakiye yükleyebildikleri bir otomat. Bu cihaz tıpkı Aksaray’da ki diğer bayilerin yaptığı işlemi yapıyor. Tek fark o işlemi insanlarımız kendisi yapıyorlar. Bozuk para üstü verme özelliğine sahip. Bozuk para alma özelliğine sahip bir cihaz.”

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ise ulaşımla ilgili vatandaşlara her türlü kolaylığı ve imkânı sağlamaya çalıştıklarını kaydederek şunları söyledi “ Aksaray da özellikle ulaşımla ilgili geçen yıl içerisinde çok radikal bir kararla bu havuz sistemi dediğimiz kartlı sistem dediğimiz kart68 sistemine geçtik. Tabi bu süreç içerisinde yeni bir sistem olduğu için ufak tefek eksiklikler aksaklıklar işte dolmuşlar anlamında hem uygulama anlamında hem de güzergâhla ilgili zaman zaman sıkıntılar oluyor ama her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Bizim bir tabirimiz var. Göç giderken düzülür diye. Sonuçta bu sürç içerisinde bu eksiklerimizi tamamlayarak inşallah sistem tam rayına oturduğu zaman burada herkes memnun olacak. Sonuçta kimse cebinde bozuk para taşımayacak. Kimse mağdur olmayacak. Katını aldığı zaman kartıyla rahatlıkla seyahat yapma şansıda olacak.

Tabii ki burada vatandaşımızın bu işlemleri kolaylaştırması için şu anda şehir merkezinde şehir meydanında bir aktif nokta olarak belirlendi. Vatandaşımız her türlü işlemini bilet alma, kart alma buna benzer kontör yükleme gibi her türlü işlemini bu aktif noktadan rahatlıkla yapabilecekler. Buda vatandaşlarımıza yolcularımıza ciddi bir kolaylık olarak değerlendiriyorum. İnşallah bunları zaman içerisinde sistem tam rayına oturacak. Göreceksiniz herkes bundan memnun olacak.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vodafone Ve Ford Otosan Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Vodafone Ve Ford Otosan Bir Araya Geldi

Lassa İtalya Autopromotec 2013 FuarındaSonraki Haber

Lassa İtalya Autopromotec 2013 Fuarında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar