İstanbul
DOLAR32.5137
EURO34.5862
ALTIN2492.7
MURAT UZUN

MURAT UZUN

Mail: halkulasim@gmail.com

ULAŞIM DOSYASI BAŞLIYOR

Ulaşım sektörü kendine has bir alan olması münasebeti ile ulusal mecralarda sesini duyuramamakta. Özellikle merkezi ve yerel yönetimlerin hizmet sektörü olma sebebinden ötürü “oy” hesaplarına çoğu zaman kurban edilmekte. Bu durumsa yolcu memnuniyeti kisvesiyle örtülerek kamuoyunda ulaşım esnafının talepleri yer bulamamakta.

Oysaki devlet ve yerel yönetimler; kaliteli, güvenli ve konforlu bir seyahat imkanı vatandaşına sunmakla yükümlüdür. Bu doğrultuda sektörde faaliyet gösteren esnafları koruma ve kollayama mecburdur. Oy amacı ile ulaşım esnafına ücretsiz yolculuk imkanları sunulması asla düşünülecek bir yol olmamalıdır. Artan maliyetler karşısında oy kaygısı ile gereken zamlar ötelenmemelidir. En büyük gider kalemi akaryakıt zamlarının esnafa yaşattığı tahribatlar görmezden gelinmemelidir.

Bu gibi sıkıntılar yıllardır ulaşım sektöründe büyük kayıplar yaşattı. Kamuoyu desteği yaşanan sorunlar karşısında bulunamadı. Sektör sahipsiz ve çaresiz kaldı. Bu doğrultuda sektör sorunlarının gündeme taşınması amacı ile bir özveri göstermemiz gerekiyordu. İşte tam da bu yüzden haftalık olarak televizyon programı düzenleme kararı aldık. Amacımız sektörün uğradığı haksızlıkları dile getirmek, sorunlara çözüm yolları bulmak ve ilgili makamlara ulaştırmaktır.

Televizyon yayıncılığı maliyetli ve zor bir görev. Sektör adına atılan bu adımı yine sektörümüzün desteği ile devam edeceğiz. Çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızın bilincindeyiz.taleplerinizle çıkılan bu yolda desteklerinizle ilerleyeceğiz.birlikten kuvvet- kuvvetten çözümler olması umuduyla…

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar