İstanbul
DOLAR32.576
EURO34.7536
ALTIN2491.6
MURAT UZUN

MURAT UZUN

Mail: halkulasim@gmail.com

TÖHOB GELECEĞİNE KARAR VERDİ

Türkiye’de ki özel halk otobüsçülerinin bir olduğu tek çatı olan Töhob ay başında yaptığı seçimle gelecek 3 yılına İsmail Yüksel ile devam etme kararı verdi. Böylesi sancılı bir evrede yapılan seçim, birlik ve bütünlüğün de pekişmesini sağladı. Yeni yönetime verilen güven oyu aynı zamanda büyük beklentilerin de habercisi konumunda oldu.

Halk otobüsü esnafının sıkıntılarına en acil çözüm şüphesiz ki ortak hareket olacaktır. Her cepheden el birliği ile önemli adımların atılması uğruna tüm sektör başkanlarının sorunlara eğilmesi gerekmektedir. Fakat bu çalışmalar birlikte karar alınmak sureti ile uygulanmalı ve yurt genelinde ki tüm esnafın çıkarlarını sağlamalıdır. Bu zamana kadar sağlanamayan birlik için artık bir umut var. İnşallah gerçekleşecektir.

Tekirdağlı Kendini Seçti

Tekirdağ halk otobüsü ihalesi sonucu 7 yıllığına ihaleyi kazanan Tetaş firması Tekirdağlı kimliği ile halkın desteğini de ardına almış gördük. Yolcular ile yaptığımız söyleşilerde halkın da bu durumdan memnun olduğu açık. Filosunda tamamı 2013 model Otokar Sultan araçları ile modern bir hizmet sunan Tetaş’ı bizler de Halk Ulaşım Dergisi olarak tebrik ederiz.

Şehiriçi yolcu taşımacılığın her geçen gün kalitenin daha da yükseldiğini görmek gurur verici önemli bir gelişme. Lakin böylesi gelişmeler artık hükümetin de desteklerini hak etmektedir. Halk taşımacılığını bir kamu hizmeti olarak yerine getiren camia Töhob’un da çabaları ile umarız siyasilerden gerekli destekleri alacaktır.

 

MURAT UZUN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar