darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3522
EURO35.1557
ALTIN2308.4
MURAT UZUN

MURAT UZUN

Mail: halkulasim@gmail.com

SEKTÖRDE Kİ HAİNLER

Koltuk denilen o makamlar kimilerine öylesi tatlı ki, uğruna dünyayı yakıp yıkarlar. Dertleri makamların gereği değil, makamda ki bekaları olan minik beyinli insancıklar…

Sektörde yaşanan olumsuzluklardan nemalanmak isteyen hainler, sektörün dibe gitmesi için taraftar misali holiganlığa bürünmüşler. “Ah bir sorun çıksa da bire bin katıp duraklarda anlatsam” diyerek bekleyen minik beyinciklerin gayesi sadece kaybettikleri koltuğa yeniden oturmak.  Esnafı zerra kadar dahi düşünmeyen bu hainler, yaydıkları asılsız iddialar ile esnafı karamsarlığa düşürmekle kalmıyor yeri geliyor ilgili mercilerden bu yalanlarının hayata geçmesi için de yalvarıyorlar. Esnafın evine götürmek için alın teri döktüğü ekmeğine göz diken bu haysiyetsizler yüzünden sektör ilerleyemez halde.

Esnafı bir kez olsun düşünseydi bu kişiler, enerjilerini mahalle dedikoducuları gibi harcamak yerine ilgili yönetimlere kazanımlar için destek olmaya gelirdi. “bizim de yapabileceğimiz bir şey var mı” demeye gelirdi. Tabi amaç koltuk olunca bir köşeye çekilip dedikodu yapmak, esnaf kaybetsin diye kulis yapmak onlar için daha keyifli.

Böylesi minik beyinli insancıklara yazıklar olsun. Esnafın 3 kuruşuna göz dikecek kadar hain olmuşlar ne denir ki?

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar