İstanbul
DOLAR32.5767
EURO35.0187
ALTIN2423.2
MURAT UZUN

MURAT UZUN

Mail: halkulasim@gmail.com

Herşey Güzel Oluyor

Siyasi söylemden öte bir başlık aslında. Toplumda seçimler sonrasına bir bahar havası eser oldu. Hemen her sektörde bir rahatlama ve umut yeşerdi. Sıkıntılar oysaki devam etmekte lakin inanç var oldu. Topluma can veren öncelik ümittir ve bu yeşerdi. Yönetenlere düşense solmadan büyütmektir…

Toplu ulaşım sektörü de son dönemde alınan kararlar ile bir umut hissetti. Hem Ankara hem de yerel yönetimlerin atılımları ile sektör bir nebze olsun kendine geldi. Geleceği için umudu oldu. Temennimiz bu umutların baki kalması ve geçmişte olduğu gibi yeniden kırılmamasıdır. Artık sektör kandırılmak istemiyor. Hizmet sunduğu şehirden karşılığını bulmak istiyor.

Dergimiz Halk Ulaşım’a yeni bir yazar katıldı. “ÜSTAD” mahlası ile yer alacak sektör uzmanını herkesin dikkatle takip etmesini tavsiye ederiz. Yazıları şirketlerimiz ve sektörümüzü doğru hedeflere taşıyacağına asla şüphemiz yoktur. Kendilerinin geçmiş çalışmaları ve şuan bulunduğu makam göz önüne alındığında, başarıları bizlere de yeni ufuklar açacaktır. Sektörümüze “ÜSTAD” olacak konumda ki böylesi değerli bir ismi sizlerle buluşturmak da bizler için büyük övünç kaynağı olmuştur.

Kurban Bayramı’nın sektörümüz ve tüm insanlık için hayırlar sunmasını umar, hepinize iyi bayramlar dileriz.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar