İstanbul
DOLAR32.5039
EURO34.6182
ALTIN2492.2

Yeni EQB, Milli Voleybolcu Zehra Güneş’le Yarışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni EQB, Milli Voleybolcu Zehra Güneş’le Yarışıyor
Abone ol
Mercedes-Benz, tamamen elektrikli kompakt SUV modeli EQB’yi, elektrikli marka yüzü başarılı milli voleybolcu Zehra Güneş ile tanıttı. “Kim kazanır?” başlığıyla hazırlanan reklam filminde yeni EQB ile Güneş’in özellikleri birbirleriyle karşılaştırıldı. Mercedes-EQ, Zehra Güneş ile tanıttığı EQB modelinde menzil, şarj ve performans özelliklerine dikkat çekiyor.

Mercedes-EQ’nun tamamen elektrikli yeni modeli EQB için hazırladığı reklam filmi yayınlandı. Mercedes’in elektrikli marka yüzü olarak konumlanan başarılı milli voleybolcu Zehra Güneş’in rol aldığı reklam filminde, yeni EQB’nin özellikleri ile Güneş’in sporcu özellikleri birbirleriyle karşılaştırılarak yarış ortamı hazırlandı.

Yaklaşık 1 dakika süren reklam filmi, bir voleybol sahasında EQB ile Zehra Güneş’in karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. “Bu turun kazanını kim” başlığıyla toplamda 3 tur üzerinden gerçekleştirilen mecazi bir karşılaşmada ‘hız’, ‘şarj süresi’ ve ‘mesafe’ konuları ele alınıyor.

İlk olarak hız turunda Zehra Güneş’in 90 km/saat’lik servis hızına yer verilirken, EQB’nin 0-100 km/saat hızına sadece 6,2 saniyede ulaştığına vurgu yapılıyor. İkinci turda, Güneş’in antrenman molasının 30 dakika olmasına değinilirken, yeni EQB’nin hızlı şarj ile 32 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 80 şarj doluluğuna ulaştığı belirtiliyor. Son olarak mesafe turunda ise milli voleybolcunun bloka yükselirken 3.10 metreye ulaştığı ifade edilirken, yeni EQB’nin 407 kilometre menzil ile uzun mesafeleri aştığına dikkat çekiliyor. Bunların yanı sıra geniş bagaj hacmi sunan EQB ve Zehra Güneş’in yakaladığı başarılar sonucu aldığı kupaların bagajda kapladığı alanının büyüklüğü gibi öğeler de yine reklam filminde kullanılıyor.

Mercedes-EQ markasının yüzü milli voleybolcu Zehra Güneş ve Yeni EQB’nin enerjisinin birleştiği proje, 23 Aralık itibarıyla Mercedes-Benz Otomotiv sosyal medya hesapları ve Youtube kanalında yayınlanmaya başladı. İlgili videoya buradan ulaşabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ulaşımda Yapay Zeka DönemiÖnceki Haber

Ulaşımda Yapay Zeka Dönemi

Doğuş Otomotiv Yeni Yıla Yeni Yönetim Merkezinde Ve Yeni Çalışma Modeliyle BaşlıyorSonraki Haber

Doğuş Otomotiv Yeni Yıla Yeni Yönetim Me...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar