darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Volta Kamyonlar, Elektrikli Volta Zero'nun Seri Üretime Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volta Kamyonlar, Elektrikli Volta Zero'nun Seri Üretime Başladı
Abone ol
Volta Trucks, şirketin fason üretimdeki ortağı Steyr Automotive'de tamamen elektrikli Volta Zero'nun seri üretimine başlandığını doğruladı. Seri üretimin başlaması, Volta Kamyonları için şimdiye kadarki en önemli kilometre taşını işaret ediyor. Volta Zero'nun açılışı için sipariş defterleri açıldı.

Lider ve yıkıcı tamamen elektrikli ticari araç üreticisi ve hizmet sağlayıcısı Volta Trucks, Avusturya'nın Steyr kentindeki şirketin fason üretim ortağı Steyr Automotive'de 16 tonluk tamamen elektrikli Volta Zero'nun üretimine başlandığını doğruladı.

2022 yılında başlatılan Tasarım Doğrulama ve Üretim Doğrulama prototiplerinin ardından, ilk seri üretim müşteri spesifikasyonlu araçlar artık üretim hattına girmiştir. İlk araç grubu Volta Sıfır Sürüş Deneyimi Programı için kullanılacak. Müşterilere uzun bir süre için bir kamyon ödünç verileceği bu test sürüşü programı, filo operatörlerinin üretim spesifikasyonlu tamamen elektrikli orta hizmet tipi kamyonun operasyonlarına nasıl entegre olacağını anlamalarını sağlayacaktır. Üretimin başlamasının ardından, üretilen kamyonlar titiz ve kapsamlı kalite güvencesi ve testlerinden geçecek ve müşteriler tarafından sipariş edilen ilk kamyonların 2023'ün 3. çeyreğinde gönderilmesi bekleniyor.

Volta Trucks, Avusturya İklim Eylemi, Çevre, Enerji, Mobilite, İnovasyon ve Teknoloji Bakanı Leonore Gewessler'i geçtiğimiz hafta Steyr'deki üretim tesisinde ağırlayarak, tamamen elektrikli Volta Zero'nun üretimine başlanmasına yönelik son hazırlıkların önemli kilometre taşına tanıklık etti.

"Steyr'de modern, iklim dostu e-kamyonlar bugün itibariyle Volta Zero ile üretiliyor. Bu da gösteriyor ki: Avusturya ve Avrupa için e-mobilitede muazzam fırsatlar var: daha fazla iklim koruması, şehirlerimizde daha fazla yaşam kalitesi ve geleceğe hazır işler. Bu üretimin Avusturya'da gerçekleşmesinden gerçekten gurur duyuyorum. Bu etkileyici çalışmaya heyecan verici bir bakış açısı için teşekkür ederiz, "diye vurguladı İklim Koruma Bakanı Leonore Gewessler ziyaretinden sonra.

Volta Trucks'ın fason üretim tesisi Steyr Automotive'e aittir. Kapsamlı bir ihale sürecinin ardından Steyr Automotive, ticari araç üretimindeki kapsamlı deneyimine, mevcut üretim tesislerine ve bunun sonucunda pazara sunma hızına dayanarak Ağustos 2021'de atandı. Steyr Automotive, Volta Trucks'a ticari araç üretiminde 100 yılı aşkın üretim deneyimi sunmaktadır.

Steyr Automotive, Volta Kamyonları için toplam mevcut üretimlerinden yılda 14.000 araca kadar kapasite ayırmıştır. Volta Kamyonları, bu fırsatı en üst düzeye çıkarmak için önümüzdeki yıllarda üretim hacimlerini artıracak ve bu süre zarfında Volta Zero'nun üretimi potansiyel olarak 700'den fazla iş ve tedarik zincirinde tahmini 2.000 pozisyon yaratacak.

Volta Kamyonları Kurucu Ortağı ve Üretim ve Lojistik Direktörü Kjell Walöen; "Steyr'deki üretim hattına giren ilk tam üretim Volta Zero, şirketin bugüne kadar ulaştığı en önemli kilometre taşıdır. Sadece 2,5 yıl içinde, mevcut kamyon üreticilerinin harcadığı sürenin yarısından daha azında, bir konsept başlatmaktan, mühendislik, geliştirme ve kalite aşamalarına geçtik ve şimdi müşteriler tarafından yönlendirilecek ve kentsel ortamlarımızı daha güvenli ve daha sürdürülebilir hale getirecek nihai spesifikasyon modellerinin üretimine başladık. Volta Kamyonları tarafından belirlenen pazara yönelik sektör lideri hız, şirketteki ve

ortaklarımızdaki yüksek vasıflı ve azimli profesyonellerin gerçek bir kanıtıdır ve tüm ekip bu dönüm noktası anından son derece gurur duymaktadır."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Charge myHyundai, Avrupa’da 500.000 Şarj Noktasına UlaştıÖnceki Haber

Charge myHyundai, Avrupa’da 500.000 Şarj...

Bayramı Sağlıklı Geçirmeniz İçin 6 ÖneriSonraki Haber

Bayramı Sağlıklı Geçirmeniz İçin 6 Öneri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar