İstanbul
DOLAR32.5429
EURO34.8293
ALTIN2425.1

VavaCars’ın Türk Sporuna Desteği Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VavaCars’ın Türk Sporuna Desteği Sürüyor
Abone ol
Türkiye’nin ilk dijital ikinci el araç alım-satım ticaret platformu VavaCars, Türk sporuna verdiği desteği sürdürüyor. Şirket, 2021-2022 sezonunda ana sponsorluğunu üstlendiği Fatih Karagümrük Spor Kulübü ile olan ana sponsorluk anlaşmasını yeniledi. 29 Temmuz tarihinde gerçekleşen imza töreninde VavaCars CEO’su ve Kurucu Ortağı Lawrence Merritt, Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Fatih Karagümrük Spor Kulübü İkinci Başkanı Serkan Hurma, Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç ile futbolcular Caner Erkin, Emiliano Viviano ve Ahmet Musa hazır bulundu.

Anlaşma kapsamında VavaCars, 2022-2023 sezonunda da kulübün isim ve forma ana sponsorluğunu devam ettirecek.

Fatih Karagümrük Spor Kulübü ile yeniledikleri anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren VavaCars Kurucu Ortağı ve CEO’su Lawrence Merritt, şunları söyledi; “Fatih Karagümrük Spor Kulübü ile sürdürdüğümüz iş birliğine devam kararı almaktan dolayı çok mutluyuz. Geçen yıl bizi ortak değerlerimiz bir araya getirmişti.  VavaCars da, Fatih Karagümrük Spor Kulübü de statükoyla yetinmeyen, her zaman istisnai şekilde daha iyi olanın peşinde olan, oyunun kurallarını yeninden yazan kurumlar... Geride bıraktığımız sezon bu ortak aklın çok net bir yansımasıydı. Son derece ilham verici bir yılın ardından yeni dönemi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu vesileyle Fatih Karagümrük Spor ailesine Antalyaspor’la gerçekleştirdiğimiz yeni göğüs forma sponsorluğu sürecinde tam bir fair-play örneği göstererek bize verdikleri destek için teşekkürlerimi sunuyoruz. Kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyor ve muazzam futbollarını izlemek için heyecanla bekliyoruz.”

Yenilenen sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Spor Kulübü İkinci Başkanı Serkan Hurma, Fatih Karagümrük olarak bugüne kadar Süper Lig’de birçok önemli başarıya imza attık. 2022-2023 sezonuna da çok önemli karar ve hedeflerle başlıyor, Avrupa hedeflerimiz doğrultusunda da inançla ilerliyoruz. En önemli önceliğimiz pozitif futbol. Bu doğrultuda yolumuza yine VavaCars ile devam edeceğimiz için çok mutluyuz. VavaCars’a isim ve forma ana sponsorumuz oldukları ve Türk sporuna sağladıkları destek için çok teşekkür ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Türk, Ofis Çalışanları İçin Esnek Çalışma Modelini Kalıcı Hale GetirdiÖnceki Haber

Mercedes-Benz Türk, Ofis Çalışanları İçi...

TürkTraktör İhracatta Rekor KırdıSonraki Haber

TürkTraktör İhracatta Rekor Kırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar