İstanbul
DOLAR32.2033
EURO35.0339
ALTIN2521.0

Van'da Yeni Yollar Yeni Cazibe Merkezleri Oluşturuyor Hizmetin Gittiği Yerlerde Emlaklar Değerleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van'da Yeni Yollar Yeni Cazibe Merkezleri Oluşturuyor Hizmetin Gittiği Yerlerde Emlaklar Değerleniyor
Abone ol
Van Belediyesi hizmet ağını genişlettikçe güzergâh üstündeki emlaklerin değerinde de...

Van Belediyesi hizmet ağını genişlettikçe güzergâh üstündeki emlaklerin değerinde de artış gözleniyor. Yeni hizmetlerle beraber açılan ve genişletilen yolların çevresinde ki emlaklerin değer kazanmasıyla yeni cazibe merkezleri de oluşuyor.

Geçen yıl Gölbaşı Sokağı bulvara dönüştüren Belediye bu yıl da Suvaroğlu'nu alternatif bir cadde haline getirerek hizmete açacak. Daha önce dar olan ve ihtiyaca cevap veremeyen Suvaroğlu 20 metre genişliğe çıkarılarak bulvara dönüştürüldü.

Yeni açılan caddeler kentin trafik yükünü hafifletirken, aynı zamanda kent estetiğine de önemli oranda katkı sağlıyor. Alternatif caddelerin açılmasıyla kentin yeni cazibe merkezlerinin oluşması da halkın beğenisini aldı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçen yıl başlattıkları yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını belirlenen planlarla sürdürüyor.

Geçen yıl genişletilerek hizmete alınan Gölbaşı Caddesinden sonra, bu kez de Alipaşa Mahallesi Suvaroğlu Caddesi genişletilerek asfaltlanıyor.

Gölbaşı Caddesi ile birlikte yaklaşık olarak 2.5 km uzunluğunda olacak Suvaroğlu Caddesi, Akköprü Deresine bağlanarak alternatif bir cadde oluşturulmuş olacak.

Geçen yıl genişletme çalışması yapılan Suvaroğlu Caddesinde ekipler altyapıyı bitirerek asfaltlama çalışmasına başladı.

Sıhke Caddesini İskele Caddesine bağlayacak olan yol, buradan da devam ederek Akköprü Deresine bağlanarak, kentin trafik yükünün azaltılması hedefleniyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya, bu yolun Gölbaşı ile birlikte 2.5 km olduğuna dikkat çekerek, bugün asfaltlamaya başladık. Altyapısını daha önce bitirmiştik. Kaldırımlarının da kısa sürede bitirilmesiyle Suvaroğlu Caddesi alternatif bir güzergah olacaktır dedi.

Yeni yolların genişletilip asfaltlanmasıyla yeni cazibe merkezlerinin oluştuğunu da belirten Şenkaya, buralarda emlak değerlerinde ciddi olarak artış göstermiştir. Daha önce İkinisan Caddesinde olduğu gibi, Suvaroğlu'nda da yeni bir dönem başlıyor. Bu caddeyi 20 metre genişliğine çıkardık. Yeni alternatif cadde ile birlikte kentin trafik yükünde de biri azalma olacaktır şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Belediyesi Toplu Ulaşım Araçlarını DenetlediÖnceki Haber

Manisa Belediyesi Toplu Ulaşım Araçların...

Dünyanın En Prestijli Turizm Ödülleri World Travel Awards'ta Dünya RekoruSonraki Haber

Dünyanın En Prestijli Turizm Ödülleri Wo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar