İstanbul
DOLAR32.4802
EURO34.8574
ALTIN2446.9

TÖHOB Meclis'te Sunum Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÖHOB Meclis'te Sunum Düzenledi
Abone ol
TÖHOB heyeti, TBMM'de milletvekillerine ve Bakanlık temsilcilerine sorunlar ve talepleri içeren bir sunum gerçekleştirdi

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen Özel Halk otobüsleri kurumlarının temsilcileri TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç daveti ve TÖHOB organizasyonu ile TBMM’ de buluşarak, sektörün sorunları ve talepler ile ilgili AK Parti hukukçu milletvekilleri Afyonkarahisar milletvekili Av.Ali Özkaya ve Tokat milletvekilleri Av. Mustafa Arslan ve Av. Yusuf Beyazıt, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mahalli hizmetler genel müdür yardımcısı Emrullah Töremen ve birim bürokratlarına sunum yaptılar.

TBMM’ de yapılan sunuma Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Ercan Soydaş ,İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, Kahramanmaraş Özel Halk otobüsleri Esnaf odası Başkanı  Mustafa Baltacı , Kayseri özel halk otobüsleri taşıma ve işletme kooperatif Başkanı Ahmet Erkal, Adana Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer, Osmaniye Halk otobüsleri kooperatifi Başkanı Yakup Çelik, Isparta Özel Halk otobüsleri kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner ve TÖHOB heyeti katıldı.

Yapılan sunumda Özel Halk otobüsleri sektörünün içerisinde bulundukları ekonomik sıkıntıları, ücretsiz biniş,  KDV siz mazot desteği, ücretsiz binişlere gelir desteğinin arttırılmasını,  engelli raporlarının %40'tan %65 'e çıkarılmasını, ücretsiz binişlere saat, zaman ve sayı ve kota konulmasını, otobüslere ücretsiz biniş yapan 65 yaşın, 70 yaşa çıkarılmasını ve Özel Halk otobüsleri esnafının müktesap haklarının verilmesi ve kanuni alt yapısının oluşturulması için taleplerde bulunuldu ve en kısa zamanda yasal zemine kavuşturulması istendi.

TÖHOB heyetini dikkatle dinleyen TBMM heyeti ile Bakanlık bürokratları yasal mevzuatlara bakarak en kısa zamanda meclise gelmesi için çalışmaların hızlanacağını belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UTİKAD İzmir’de Üyeleri İle Bir Araya GeldiÖnceki Haber

UTİKAD İzmir’de Üyeleri İle Bir Araya Ge...

Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-E, İnsan ve Çevre Güvenliğinde “5 Yıldız”lı İki Derecelendirme AldıSonraki Haber

Tam Elektrikli Ford Mustang Mach-E, İnsa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar