İstanbul
DOLAR32.477
EURO34.8812
ALTIN2441.3

Starpet’den Çıldırtan Kampanya %12 İndirim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Starpet’den Çıldırtan Kampanya %12 İndirim
Abone ol
Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet,...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, Türkiye genelinde düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği indirim kampanyalarına devam ediyor. Starpet müşterilerine özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında 24 Aralık Cumartesi günü İstanbul-Esenler DE-KA istasyonuna uğrayanlar, 24 saat boyunca tüm akaryakıt ürünlerinde yüzde 12'ye varan indirimden faydalanabilecek.

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş Türkiye'nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi Starpet, müşterilerinden yoğun ilgi gören indirim kampanyalarına devam ediyor. Farklı şehirlerdeki istasyonlarında düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği indirimlerini sık sık tekrarlayan Starpet, tüketici dostu uygulamasıyla şimdi de İstanbullularla buluşuyor.

Kampanya kapsamında; 24 Aralık Cumartesi günü Starpet'in Esenler DE-KA istasyonuna gelenler, tüm akaryakıt ürünlerinde tam yüzde 12'ye varan indirim imkanı kazanacak. Yüksek kaliteli petrol ürün ve hizmetlerini, yenilikçi ve uygun fiyatlarla tüketici ile buluşturmayı amaçlayan Starpet'in kampanyası 24 saat boyunca devam edecek.

Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, bugüne kadar düzenledikleri indirim kampanyaları ile ilgili olarak, "Starpet ailesi olarak düzenlediğimiz tüm kampanyalar büyük ilgi gördü. Tüketici odaklı çalışmayı ilke edinen Starpet, müşteri memnuniyetini her zaman ilk sıraya koyuyor. Ürünlerimizin kalitesi ve yüksek hizmet anlayışımızın yanı sıra fiyat politikalarımız da bizim için çok önemli. Bu nedenle her bölgede kendi bayilerimiz içinden 20 istasyon tespit edip ayda 2 kez yüzde 12'ye varan indirim kampanyaları ve belirli aralıklarla da ücretsiz "pit stop" uygulamaları düzenliyoruz. Bu da sektörde yapılan indirimlerin iki katı anlamına geliyor. 2012 yılında da tüketicinin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Clup Card ile tüketicisine çeşitli avantajlar sunan Starpet ve indirim kampanyalarını hakkında daha fazla bilgi almak için www.starpet.com.tr adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Starpet Esenler Deka Petrol İstasyonu,

 

Adres: Menderes Mah. Atışalanı Cad No:31 Esenler-İstanbul Tel: 0 212 568 20 64

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TNT Ekspres Türkiye, 2011 Yılında Yüzde 26 BüyüdüÖnceki Haber

TNT Ekspres Türkiye, 2011 Yılında Yüzde...

Çekok Grup, 150 Adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS Ile Gücüne Güç KatıyorSonraki Haber

Çekok Grup, 150 Adet Mercedes-Benz Actro...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar