İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Sigortam.net’ten Tüm Doktorlara ve Akademisyenlere %25’e Varan İndirimli Kasko Fırsatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigortam.net’ten Tüm Doktorlara ve Akademisyenlere %25’e Varan İndirimli Kasko Fırsatı
Abone ol
“Müşterinin Şampiyonu” olma bakış açısıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar sunan, Türkiye’nin lider insurtech markası Sigortam.net hem doktorlar hem de akademisyenler için özel bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, kasko poliçelerini Sigortam.net üzerinden yaptırmak isteyen doktorlar ve akademisyenler, anlaşmalı sigorta şirketlerinde geçerli %25’e varan indirim avantajından kolaylıkla yararlanabiliyor.

Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigortacılık platformu Sigortam.net, tüketicinin kasko fiyatlarındaki artıştan en az seviyede etkilenmesi için hayata geçirdiği özel kampanyalarına devam ediyor. Belirli bir süre için geçerli özel meslek indirimleri sunduğu bir kampanya hazırlayan Sigortam.net, doktorlara ve akademisyenlere kendi üzerlerine kayıtlı araçlarının kaskosunu %25’e varan indirim avantajı ile yaptırma fırsatı sunuyor.

Anlaşmalı olduğu 24 sigorta şirketinin tekliflerini en hızlı şekilde sıralayan ve müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda, en önemli teminatları da göz önüne alarak “düşük fiyat, geniş kapsam ve fiyat-performans dengesi açısından önce çıkan” olmak üzere 3’lü bir kart sistemi sunan Sigortam.net, kampanya kapsamında doktorların ve tüm akademisyenlerin kendi ihtiyaçlarına uygun kaskoyu seçmelerini ve %25’e varan indirim ile satın almalarını sağlıyor.

İlgili meslek gruplarına mensup Sigortam.net müşterileri, hem Sigortam.net web sitesinden hem de 444 24 00 numarası ile telesatış kanalı üzerinden yaptıracakları kasko poliçeleri için bu kampanyadan yararlanabiliyor. %25’e varan indirim elde edebilmek için, doktorların ve akademisyenlerin poliçe alımının ardından 24 saat içinde, Sigortam.net Whatsapp hattına meslek kartı ile araç plakalarını gönderilmesi yeterli oluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Goodyear Filoların Hareketliliğine Devamlılık SağlayacakÖnceki Haber

Goodyear Filoların Hareketliliğine Devam...

İstanbul'un İlk Kadın Denetim Amirleri Görev BaşındaSonraki Haber

İstanbul'un İlk Kadın Denetim Amirleri G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar