İstanbul
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Raylı Sistem İhalesi 2012′de Yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Raylı Sistem İhalesi 2012′de Yapılacak
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının uzatılması ile ilgili 2012 içerisinde ihale yapılacağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının Taflan ve Çarşamba Havaalanı hattının yapımı ile ilgili sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunduklarını açıkladı. Gazi caddesi üzerinde bulunan Çizgi Mobilya Mağazasında işadamları, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının uzatılması ile ilgili bu yıl içerisinde ihale yapılacağını dile getirdi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi, Ulusoy Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk ve çok sayıda işadamı ile mobilya mağazasında bir araya gelen Yılmaz, şehirde sürdürülen proje ve yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı.

İşyeri sahibi Mustafa Büyükkiraz’ın daveti üzerine Çizgi Mobilya Mağazasında sabah kahvaltısına katılan Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’da turizm alt yapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ve projeler sürüyor. Şehrimizde iki ayrı otelin yapımı gerçekleşecek. Bununla birlikte Güral Grubu da bir ay içerisinde otel yatırımına başlayacak. Yaklaşık 24 ay içerisinde beş yıldızlı oteller bitecek. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Tekel binalarında sürdürülen çalışmalar ise Temmuz ayı gibi sonuçlandırılacak. Buraya ayrıca 580 araçlık bir otoparkda yapılıyor. Bunun yanı sıra Raylı Sistem güzergahının Taflan ve Çarşamba Havaalanı tarafına uzatılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda güzergahla ilgili olarak sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunduk. Sivil toplum örgütleri ile yapacağımız istişareler sonucunda güzergahla ilgili çalışmamızda 2-3 ay içerisinde bitecek. Güzergahla ilgili 2012 yılı içerisinde ihale yapıp yatırımı başlatacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özhaseki’den Erkilet’e Raylı Sistem MüjdesiÖnceki Haber

Özhaseki’den Erkilet’e Raylı...

Vergi YüküSonraki Haber

Vergi Yükü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar