İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Motul’ün Araç Üretici Onaylı Yağları İle Aracınız Güvende

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motul’ün Araç Üretici Onaylı Yağları İle Aracınız Güvende
Abone ol
Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Motul, araç üreticileri ile yakın çalışarak, araç üretici onaylı 0 sentetik motor yağlarını tüketicilerin kullanımına sunuyor. Otomobil sınıfına yönelik üstün kaliteli Motul 8100 ve Specific serisi yağlarındaki onaylar sayesinde araçlarda motor ömrü uzuyor ve yakıt tasarrufu sağlanıyor.

Motul, üretici onaylı ürünleri ile araçlar için en doğru motor yağlarını kullanıma sunarken, araç ömrüne olan katkısı sayesinde araç sahipleri de tasarruf ediyor.

Motor yağında tavsiye değil onay arayın!

Araç sahipleri için motor yağı seçiminde en önemli unsurlardan biri kullandıkları yağların üretici onayına sahip olmasıdır. Üreticilerin belirttiği şekilde doğru zamanda ve doğru özelliklere sahip motor yağı ile yapılan periyodik bakımlar sayesinde aracın motor ömrü uzadığı gibi, motor içi sürtünmeler azaldığı için yakıt tüketimi ve de buna bağlı olarak emisyon değerleri de düşer.

Araç üreticileri uzun yıllardır motorun verimliliğini artırmak ve kirliliğe neden olan zararlı egzoz emisyonlarını azaltmak için çalışır. Madeni yağ üreticileri, bu yüksek standartları sağladığı takdirde üretici onay sertifikası almayı hak kazanır. Motul, araç üretici onayları konusunda dünyanın en önde gelen madeni yağ üreticileri arasında yer alır.

Örneğin, Motul’un 8100 X-clean 5W40 ürünü, en çok araç üretici onayına sahip ürünlerden biridir. BMW, Fiat, Ford, GM-Opel, Mercedes-Benz, Porsche, Renault ve VW onaylarına sahip bu madeni yağ, ACEA C3 standartlarını da karşılamaktadır. Bu bilgiler Motul ürün ambalajları üzerinde tüm kullanıcıların kolaylıkla görebileceği şekilde yer alır. Bunun dışında araç sahipleri aracına uygun yağı seçmek için Motul web sitesindeki yağ seçici uygulamasından faydalanabilirler. Böylelikle servis ve garajlarda kullanılan motor yağının doğruluğundan da emin olabilirler.

Aracınızı Risklerden Koruyun

Periyodik bakımlar esnasında tavsiye niteliğinde piyasaya sunulan motor yağları kullanıldığı takdirde araç üreticisi, yaşanabilecek sorunlar ile ilgili sorumluluk kabul etmemektedir. Onaysız bir yağ kullanımı sonucu olası herhangi bir motor arızasında, üreticiler, araç garanti süresinde olsa dahi aracı garanti kapsamına almama hakkına sahiptir. Ancak doğru üretici onaylı yağların kullanımı ile araç garanti kapsamında kalır. Bu sebeple Motul, ürünleri için, araç üreticisi onay sertifikası almayı öncelik olarak görmektedir.

Motul ürünleri son nesil uluslararası standartlara uygun olmanın yanı sıra araç üreticileri tarafından da test edilip resmi olarak onaylandığı için, servisler ve araç sahipleri tarafından güvenle tercih ediliyor. Aynı anda birden çok markanın onayına sahip üstün teknolojili ürünler, servislerin işlerini kolaylaştırırken lojistik sorunlarının da önüne geçiyor.

Motul ürün gamına ve tüm araç, marka ve modelleri için doğru ürünlere motul.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz gibi 81 ilde bulunan yaygın satış noktalarında aracınıza en uygun Motul yağın hangisi olduğunu öğrenebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Karaismailoğlu: Samsun-Sivas Demiryolu İle Kuzey-Güney Koridorunda Lojistik Taşımacılık İvme KazanacakÖnceki Haber

Bakan Karaismailoğlu: Samsun-Sivas Demir...

Ankara Nakliyat filosunu MAN çekicilerle güçlendirdiSonraki Haber

Ankara Nakliyat filosunu MAN çekicilerl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar