darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3359
EURO35.1354
ALTIN2301.7

Mercedes-Benz Türk, Transaktaş Global Lojistik’e 100 Adet 1853 LS Teslim Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mercedes-Benz Türk, Transaktaş Global Lojistik’e 100 Adet 1853 LS Teslim Etti
Abone ol
Mercedes-Benz Türk, Transaktaş Global Lojistik’e 100 adet 1853 LS teslim etti. Gerçekleştirilen teslimat ile birlikte, Transaktaş Global Lojistik’in 2017 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı toplam araç sayısı 200 adedi aştı. Transaktaş Global Lojistik, teslim aldığı 100 adet yeni Mercedes-Benz yıldızlı aracını uluslararası nakliye alanında kullanacak.

Transaktaş Global Lojistik, 20 farklı renkte ve 10u Plus paket olmak üzere toplam 100 adet 1853 LS’yi düzenlenen törenle teslim aldı. Taşımacılık faaliyetlerini 1995 yılından bu yana aralıksız olarak sürdüren Transaktaş Global Lojistik’in araç filosunda 150 adedi aşkın Mercedes-Benz Actros modellerinden bulunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı kredi ve takas olanakları ile yapılan satışın ardından Kapadokya’da gerçekleştirilen teslimatta; Transaktaş Global Lojistik Kurucusu Ahmet Aktaş araçlarını, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel ve Koluman Tarsus Kamyon Satış Müdürü Onur Kahyalardan teslim aldı.

Başta Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere uluslararası nakliye alanında hizmet veren Mersin merkezli Transaktaş Global Lojistik ile Mercedes-Benz Türk arasında 2017den itibaren süren iş birliği, 100 adetlik teslimatla güçlenerek devam ediyor. Tamamlanan teslimatla birlikte, Transaktaş Global Lojistikin 2017 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı toplam araç sayısı 200 adedi aştı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bugün, Transaktaş Global Lojistik’in talebi üzerine farklı opsiyonlarla Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ürettiğimiz 100 adet Actros 1853 LS’yi teslim etmekten dolayıçok mutluyuz. Bu özel kamyonlarımızın Transaktaş Global Lojistike hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.

Transaktaş Global Lojistik Kurucusu Ahmet Aktaş, teslimat sırasında yaptığı konuşmada; Geçtiğimiz yıl, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen 300.000inci kamyon olan Actros 1851 Plus’ı filomuza dahil etmiştik. Bugün ise 100 adet Actros 1853 LS'yi teslim alıyoruz. Yüksek standartları, kalitesi, güvenliği, performansı, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyetleri sebebiyle şoförlerimizin öncelikli tercihi olan Mercedes-Benz Actors modellerini filomuza katmaya devam edeceğiz. İsteklerimiz doğrultusunda üretilen bu özel Actros 1853'LS'lerin filomuza dahil edilmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Tarsus’a ve kredilendirilmesindeki destekleri için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e tüm şirketimiz adına çok teşekkür ederim.şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAN, 2022 Yılı Otobüs Teslimatlarına Malatya Zafer İle Devam EdiyorÖnceki Haber

MAN, 2022 Yılı Otobüs Teslimatlarına Ma...

Citroën C4 Konforuna 5.000 TL Taksitle Sahip OlunSonraki Haber

Citroën C4 Konforuna 5.000 TL Taksitle S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar