darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

“Lassa İle Yine Bekleriz”, İkinci Sezonuyla İzleyicisi İle Buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Lassa İle Yine Bekleriz”, İkinci Sezonuyla İzleyicisi İle Buluşuyor
Abone ol
Brisa’nın büyük ilgi gören “Lassa ile Yine Bekleriz” serisi, ikinci sezonunda Zafer Algöz ve Can Yılmaz’ın kendine has yorumları ve keyifli sohbetleriyle izleyici ile yeniden buluşuyor. Keyifli bir kış rotası izleyecek olan ikili yeni sezonda Sinop, Amasra, Artvin, Ardahan, Kars, Mardin, Gaziantep, Şanlıurfa, Halfeti’nin eşsiz coğrafyasını ve leziz mutfağını ekranlara taşıyor.

Türkiye’nin lider lastik şirketi Brisa, Lassa markası ile hayata geçirdiği; beğeniyle takip edilen ve Türkiye’nin eşsiz coğrafyası ve yöresel lezzetlerini ekranlara yansıtan projesi “Lassa ile Yine Bekleriz”in ikinci sezonunun Sinop’ta geçen ilk bölümünü Lassa’nın Youtube kanalında yayınladı. Yeni sezonda Zafer Algöz ve Can Yılmaz, kendine has yorumları ve keyifli sohbetleriyle Sinop’un ardından Amasra, Artvin, Ardahan, Kars, Mardin, Gaziantep, Şanlıurfa ve Halfeti’den oluşan keyifli kış rotasında sınırları zorlayan bir yolculuğa çıkıyorlar.

Lassa ile Yine Bekleriz’in ikinci sezonunda Zafer Algöz ve Can Yılmaz, ziyaret ettikleri yörelerin kültürüne dair sohbet ederek, bulundukları şehirlerle ilgili anılarını paylaşıyorlar. Türkiye’nin eşsiz manzaralarında yol alan ikili, gittikleri yörelerdeki misafirperverliği de gözler önüne seriyor. İkili anılarını ve sezon boyunca başlarına gelen olayları da anlatarak yöresel lezzetleri, kültürü ve değerleri mizah ile buluşturuyor.

Lassa Competus A/T ile güvenli yolculuk

Bu yeni yolculukta  geçtikleri karlı, çamurlu, zorlu yollarda Zafer Algöz ve Can Yılmaz’a Lassa Competus A/T lastikler eşlik ediyor. Competus A/T lastikler dişli deseni sayesinde her zeminde mükemmel performans, yüksek çekiş ve güvenli sürüş sağlarken, uzun yolda sessiz sürüş sunar ve özgün yanak profili ile sürücü ve yolcu konforunu üst düzeye taşır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hyundai’nin En Yenileri Good Design Tasarım Ödülü AldıÖnceki Haber

Hyundai’nin En Yenileri Good Design Tasa...

Continental Snowboard’a Meydan OkuduSonraki Haber

Continental Snowboard’a Meydan Okudu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar