İstanbul
DOLAR32.3815
EURO34.7381
ALTIN2398.6

Kent Kart'ta 'Yüklematik' Kolaylığı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kent Kart'ta 'Yüklematik' Kolaylığı
Abone ol
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımda hizmete soktuğu Kent Kart sistemi,...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımda hizmete soktuğu Kent Kart sistemi, Kocaelililer tarafından kısa zamanda benimsendi. 01 Ocak günü faaliyete giren ve Kocaeli genelindeki toplu taşımda bozuk para dönemine son veren sisteme, kredi kartlarından kent kartlara dolum ile daha da kolaylık sağlanıyor. 7/24 esaslı çalışan 'Yüklematik' ile gün içinde her saat dolum yapılabiliyor.

BİR DIT DOLUM İÇİN YETERLİ

İzmit Cumhuriyet Parkı İzmit Lisesi önündeki durak önüne yerleştirilen Kent Kart 'Yüklematik’ cihazı kullanım kolaylığı ile vatandaşa hizmet ediyor. Cihaz ekrana kent kartın gösterilmesi ile işleme başlıyor. Ekrana çıkan devam yazı çıkıyor sonrasında 10 TL dolum butonu çıkıyor. Kullanıcı işleme onay verdiğinde kredi kartını takıyor, şifresini giriyor, onayladıktan sonra tekrar kent kartı göstermesi dolum işlemi gerçekleşmiş oluyor. Hızlı ve pratik kent karta kontör yükleme sistemi vatandaşı yönlendirerek her seferinde 10 liralık yükleme yapılmasını sağlıyor.

BİTMEYEN KART SİTEMİ

Öte yandan düzenli dolum olarak tanımlanan 'Bitmeyen Kentkart' talimatı ile yolcular herhangi bir bankaya ait kredi kartıyla Kocaeli kent Kartlarını ilişkilendirerek, internetten otomatik dolum talimatı verilebiliyor. Verilen bu talimata göre vatandaşlar kartlarına bir kez 20 TL'lik dolum tanımlayarak, Kart bakiyesi 5 liranın altına düştüğünde otomatik olarak kredi kartlarından 20TL'lik dolum yapılıyor. Bu şekilde yolcular, kartlarının bakiyesinin bittiği yönünde bir endişeye kapılmıyor.

ULAŞIMDA KENT KART RAHATLIĞI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımda kolaylığı sağlamak amacıyla belediye otobüslerinde, deniz otobüslerinde ve şehir içi otobüslerinde başlattığı Kent Kart uygulaması vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca kent kart sahibi olanlar daha ucuz ve konforlu seyahat edebiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Bosfor" Hizmete AlındıÖnceki Haber

"Bosfor" Hizmete Alındı

Çevreci Kentler Sakarya'da BuluştuSonraki Haber

Çevreci Kentler Sakarya'da Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar