İstanbul
DOLAR32.5612
EURO34.9695
ALTIN2423.8

İzmir, Trafikte Farkındalık Yaratacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir, Trafikte Farkındalık Yaratacak
Abone ol
Uzun bayram tatilinin başlamasına az bir zaman kala, trafik kazaları endişesi yeniden gündeme geliyor. Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda uyarmaya başladı. Her yıl yüzlerce insanın trafikte hayatını kaybederken, kazaların büyük bölümünün dikkatsizlik, kurallara uymama ve yanlış bilinenler olduğu belirtiliyor.

İzmir’in önde gelen kuruluşlarından Vosmer Otomotiv, il genelinde trafik kazalarının en aza indirilmesi için geçtiğimizgünlerde ileri sürüş teknikleri eğitimi başlattı. İlk eğitim programınıİzmir’deki AUDİ kullanıcıları ile gerçekleştiren Vosmer Otomotiv, uzun vadede İzmir’deki tüm sürücüleri programa dahil etmeyi hedefliyor.

Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleştireneğitim programında; Türkiye Pist Şampiyonu ve sürüş eğitmeni İbrahim Okyay liderliğindekieğitmenlerden ileri sürüş teknikleri konusunda eğitim alan katılımcılar, öğrendikleriniyarış pistinde uyguladılar. Günün sonunda eğitime katılanlara İleri Sürüş Teknikleri Sertifikası verildi. Otomobilini kurallara göre kullanarak en iyi dereceyi elde eden üç katılımcı ise kazandıkları kupanın yanı sıra İbrahim Okyay’ın kullandığı yarış otomobilinde co-drive yaparak heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşadı.

İzmirgeneline yaymayı hedefliyoruz
Türkiye’de trafik kazalarından hayatını kaybedenlerin oranının çok yüksek olduğunu belirten Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Bu yoldan hareketle, bir otomotiv şirketi olarak otomobil satmanın dışında da bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük ve ileri sürüşteknikleri eğitimini başlattık. İlk eğitim organizasyonunu AUDİ Türkiye desteği ile gerçekleştirdik. Yıl içinde belirli dönemlerde eğitim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Uzun vadede ise İzmir genelindeki diğer marka kullanıcılarının da katılmasını hedefliyoruz. Bunu başardığımızda İzmir genelinde trafik kazalarının hissedilir ölçüde azalacağına inanıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Kamyon Ve Otobüs Ürün Grubu İçin Temmuz Ayına Özel FırsatlarÖnceki Haber

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Kamyo...

Yeni Amarok TanıtıldıSonraki Haber

Yeni Amarok Tanıtıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar