darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Isuzu D-Max, Ege’de Kuzeyden Güneye Rüzgârın Rotası İle İlerliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Isuzu D-Max, Ege’de Kuzeyden Güneye Rüzgârın Rotası İle İlerliyor
Abone ol
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun düzenlediği D-Max yaz etkinlikleri tüm heyecanıyla sürüyor. Bozcaada’da başlayan ve ilk bölümü rüzgârın Ege Denizinde kuzeyden güneye esen rotası boyunca yedi sahil beldesini izleyerek Datça’da tamamlanan etkinliğin ikinci bölümü 8-21 Ağustos tarihleri arasında Çeşme’de düzenlenecek. Isuzu D-Max yaz etkinlikleri Anadolu Isuzu’nun sponsor olduğu IFCA Junior Youth Masters Slalom Dünya Rüzgâr Sörfü Şampiyonası ile tamamlanacak.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun pick-up segmentindeki aracı Isuzu D-Max için düzenlediği yaz etkinlikleri devam ediyor. ‘’Isuzu D-MAX ile Rüzgârın Rotası’’ mottosu ile Ege sahillerinde kuzeyden güneye yedi sahil beldesinde düzenlenen Isuzu D-max etkinliklerinin ikinci ayağı 8 Ağustos’tan itibaren Çeşme’de düzenlenecek. Isuzu D-Max yaz etkinlikleri, Anadolu Isuzu’nun sponsor olduğu IFCA Junior, Youth Masters Slalom Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonası ile tamamlanacak.

Isuzu D-Max “Rüzgârın Rotası” etkinliklerinin ilk ayağında bugüne kadar Bozcada, Akçay, Foça, Didim, Göcek, Marmaris ve Datça’da düzenlenen tanıtım ve test organizasyonları büyük ilgi gördü. Etkinliklerin 8 Ağustos’tan itibaren Çeşme’de gerçekleştirilecek olan ikinci bölümünde ise Isuzu D-Max pick-up’lar ilk aşamada 8-14 Ağustos tarihleri arasında Çeşme Marina’da, ikinci aşamada ise 14-21 Ağustos tarihlerinde ise Çeşme Ion Club’da özel standlarda sergilenecek. Düzenlenecek olan etkinliklerde Isuzu D-Max araçlar hakkında ziyaretçilere bilgiler verilecek ve güvenli sürüş eğitmeni eşliğinde araçları test etme olanağı sunulacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yazın Yenilenmenizi Sağlayacak 8 Altın ÖneriÖnceki Haber

Yazın Yenilenmenizi Sağlayacak 8 Altın Ö...

Mercedes-Benz Türk, Ofis Çalışanları İçin Esnek Çalışma Modelini Kalıcı Hale GetirdiSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Ofis Çalışanları İçi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar