darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

Göksel Ovacık Yeniden Başkan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göksel Ovacık Yeniden Başkan
Abone ol
İstanbul otobüs, Özel halk otobüsü, sahipleri ve işletmecileri Esnaf odasının 19. Olağan Genel Kurul toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yenikapı Kadir Topbaş gösteri merkezinde Esnafların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Heyecanı yüksek ve Esnafların ilgi gösterdiği olduğu genel kurulda Divan başkanlığına İstanbul esnaf odaları birlik Başkan vekili Engin Türkmen, kâtip üyeliklere Selami Alan, Savaş Bolelli , Muhsin Aksungur ve Metin Yıldız seçildi.

Divan başkanı Engin Türkmen selamlama konuşmasından sonra, gündemi okuyarak, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Başkan Göksel Ovacık esnaf odasının 4 yıllık hizmet dönemi yönetim kurulu faaliyetlerini ve denetim kurulu faaliyetlerini okuduktan sonra yönetim ve denetim kurulu raporları tek tek oylanarak ibra edildi.

Yönetim kurulu faaliyetleri raporu hakkında konuşma yapan Göksel Ovacık, Değerli üyelerimiz, ekibimle birlikte 2018 Mart ayında yapılan olağan Genel kurul toplantısında teveccüh ve takdirlerinizle ilk defa Odamızın yönetimine seçildik ve 4 yıllık çalışma dönemimizi tamamladık.

Bildiğiniz üzere, Odamız normal faaliyetlerinin dışında sektörümüzün İstanbul da ki koordinasyonunu da üstlenmektedir.

Sektörün koordinasyonunu daha güçlü hale getirmek açısından profesyonel ekibin genişletilmesi için imkanlarımız nispetinde gayretlerimiz sürdürülmektedir. Sektörün Uzman, Profesyonel ve Teknik bir ekibe ihtiyacı ÖTİS çalışmaları ve uygulamaları aşamasında net bir şekilde anlaşılmıştır.

Faaliyetlerimizi icra ederken ÖHO Şirketlerimiz ile hep bir koordinasyon ve uyum içinde davrandık. Bu nedenle Şirketlerimizin değerli Başkanlarına ve Yönetim Kurullarına bir defa daha huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi aramıza Kooperatiflerimiz de katıldı. Aynı anlayış ve stratejiyi bu Kuruluşlarımızla birlikte bundan sonrada sürdürmek arzusu ve amacındayız.

Bu 4 yıllık dönem de birlikte çalışmaktan hep onur duyduğum değerli ekip arkadaşlarıma, katkılarından, gösterdikleri gayret, yardım, hoşgörü ve desteklerinden dolayı içten teşekkürlerimi arz ediyorum.

Önümüzdeki dönem tahmini bütçe oylandı, kabul edildi.

Üyeler söz alarak gündem maddeleri üzerinde görüş ve düşüncelerini aktardılar..

Gündemin Başkan ve yönetim kurulu seçimleri bölümünde Başkan adayları Göksel Ovacık ve Sedat Şahin’e konuşma süresi verilerek projelerinin anlatması sağlandı.

2 liste halinde yapılan seçimde Göksel Ovacık ve Sedat Şahin listeleri yarıştı. Seçim sonucunda Başkan Gökse Ovacık ve yönetim kurulu, önümüzde 4 yıllık dönem için tekrar güven oyu alarak seçilmiş oldular.

Mevcut Başkan Göksel Ovacık 443 oy Sedat Şahin 297 oy aldı

Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Göksel Ovacık; üyelerimiz istikrardan ve ÖTİS sistemine güvenden yana oy kullandı, büyük bir sorumluluk içinde, tekrar güvene layık olmaya çalışacağız, herkese desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ve emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum, dedi

YENİ YÖNETİM KURULU

Göksel Ovacık-Başkan

Nevzat Güneş

Lokman Akhan

İhsan Melekoğlu

Nihat Pelen

Yalçın Binici

Abdurrahman Çabak

Ömer Velioğlu

Nihat Aktaş

DENETİM KURULU

Hüseyin Tatlı

Hüseyin Sargın

Mehmet Nesim Koçyiğit

 

ÖHO ESNAF ODASI BAŞKAN GÖKSEL OVACIK VE YÖNETİMİ KURULU ÜYELERİ

İstanbul Özel halk otobüsü, sahipleri ve işletmecileri Esnaf odasının 19. Olağan Genel Kurul toplantısında Başkan Göksel Ovacık, adaylık konuşmasını yaparak ve ekibini Genel kurul üyelerine tanıttı

YENİ YÖNETİM KURULU

Göksel Ovacık-Başkan

Nevzat Güneş

Lokman Akhan

İhsan Melekoğlu

Nihat Pelen

Yalçın Binici

Abdurrahman Çabak

Ömer Velioğlu

Nihat Aktaş

 

DENETİM KURULU

Hüseyin Tatlı

Hüseyin Sargın

Mehmet Nesim Koçyiğit

YÖNETİM KURULU YEDEK

Yusuf Uluman

Süleyman Kıran

Abuzer İçli

M.Şakir Tanrıyatapan

Yasin Basaoğul

Burhan Geyik

Fahri Nevruz

Vahit Baş

Fatih Adem

DENETİM KURULU YEDEK

Ufuk Alimur

Mehmet Bostancı

Erol Alan

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Pirelli P Zero Elect Lastikler Tam Elektrikli Bmw iX Modellerinin Orijinal Ekipmanı OlacakÖnceki Haber

Yeni Pirelli P Zero Elect Lastikler Tam...

Yeni Nesil Araç Uygulaması Rabam Hizmete AçıldıSonraki Haber

Yeni Nesil Araç Uygulaması Rabam Hizmete...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar