darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

EagleSport 4Seasons, Yılın Seçilmiş Ürünü Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EagleSport 4Seasons, Yılın Seçilmiş Ürünü Oldu
Abone ol
44 ülkede 4,5 milyar tüketiciyi içinde bulundukları pazardaki en iyi ürünlere yönlendirip, üreticileri de kalite ve inovasyon için ödüllendiren ve alanında dünyanın en önemli ödüllerinden biri olan Yılın Seçilmiş Ürünü programı sonuçlandı. Dört mevsim lastiği kategorisinde 2022 Yılının Seçilmiş Ürünü Ödülü, Goodyear’ın yeni nesil dört mevsim lastiği EagleSport 4Seasons’a verildi.

Yılın Seçilmiş Ürünü ödülüne sahip olan, dört mevsim lastiklerinin mucidi Goodyear’ın EagleSport 4Seasons ürünü, bir yandan yüksek performans sunarken bir yandan da yakıt tasarrufu sağlıyor. Goodyear’ın dört mevsim lastiklerin tasarlanması, geliştirilmesi ve üretilmesindeki 35 yıllık tecrübesiyle pazara sunduğu Goodyear EagleSport 4Seasons, güçlü karkas yapısı ile aracın yol dinamiklerine yüksek uyum sağlamasına yardım ediyor. Bu sayede kuru zeminlerde olağanüstü yol tutuş performansı sunarken, viraj alma ve manevra kabiliyeti de artıyor. Lastiğin desenindeki 4 ana kanalı birbirine bağlayan kılcal kanallar, zemindeki suyu lastikten hızla uzaklaştırıyor. Bu kanallar sayesinde aracın yol ile teması artarken, daha güçlü yol tutuşu ve direksiyon hakimiyeti sağlanıyor. 3 PMSF (3 tepeli kar tanesi) sembolüne sahip özel hamuru sıcaklık değişikliklerine tam uyum sağlarken, her mevsim güvenli ve verimli sürüş garantisi veriyor.

2021 yılında pazara sunulan Goodyear EagleSport 4Seasons ile tüketiciler yıl boyu farklı hava şartlarında mükemmel performansa sahip lastik ile buluştu. Ilıman iklime sahip ve kışın şartlarının yoğun yaşanmadığı bölgelerde kullanılması önerilen ürün, kış koşullarının yoğun hissedildiği 2021 yılındaki performansı ile de kullanıcılarının memnuniyetini kazandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San; “Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear olarak, yenilik ve gelişim olmazsa olmazlarımızdan görüyor, bu doğrultuda inovatif ürünlerimize sürekli yenilerini ekliyoruz. Yılın Seçilmiş Ürünü, takip ettiğimiz, globalde 30 yıldan fazla geçmişi olan çok prestijli bir ödül programı. Markalara ve ürünlere katma değeri de çok önemli boyutta.Dörtmevsim lastiklerinin mucidi bir marka olarak, 2021 yılında pazara sunduğumuz Goodyear EagleSport 4Seasons ile Yılın Seçilmiş Ürünü ödülü almaktan dolayı büyük bir memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Bu değerli ödül, Goodyear’ın DNA’sında olan yenilikçilik vizyonunu taçlandırmış oldu. Bu motivasyonla önümüzdeki dönemde yenilikçi ürünlerle tüketicilerimizle buluşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
B Segmentinin En Hızlısı Şimdi Türkiye’deÖnceki Haber

B Segmentinin En Hızlısı Şimdi Türkiye’d...

Lojistikte Güven 2022’nin İlk Çeyreğinde Gücünü KoruyorSonraki Haber

Lojistikte Güven 2022’nin İlk Çeyreğinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar