İstanbul
DOLAR32.5057
EURO34.5849
ALTIN2498.1

Aydın, 4 Yeni Shell İstasyonuna Daha Kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın, 4 Yeni Shell İstasyonuna Daha Kavuştu
Abone ol
Shell & Turcas, kaliteli ürün ve güleryüzlü hizmet sunan istasyon...

 

Shell & Turcas, kaliteli ürün ve güleryüzlü hizmet sunan istasyon ağına, Kuşadası, Davutlar, Didim ve Akbük'te dört yeni adres daha ekledi. Yeni istasyonlar, modern altyapıları ve zengin ürün çeşitliliğiyle Aydın'da Shell & Turcas farkını ve kalitesini tüketicinin beğenisine sunuyor.   

İstasyon ağını istikrarlı bir şekilde genişleten akaryakıt sektörünün en beğenilen markası Shell & Turcas, Aydın'da 4 yeni ve modern istasyonunu daha, müşterilerinin hizmetine sundu. Düzenlenen törenlerle açılışı yapılan Kuşadası, Davutlar, Didim ve Akbük'teki istasyonlar, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde Shell & Turcas kalitesini tüketiciyle buluşturacak.

Açılış törenlerine katılan Shell & Turcas Perakende Satışlar Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, Shell & Turcas'ın yatırımlarında, istasyon ağının genişletilmesinin önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, "Aydın ve çevresinin önemli turizm merkezlerimizden birisi olması, gerekse yoğun bir nüfusu ağırlaması nedeniyle, büyümek istediğimiz bölgeler arasında yer alıyor. İstasyonlarımız, hem müşterilerimize üstün hizmet ve ürün kalitemizi sunma imkânı sağlayacak, hem de bölge ekonomisine ciddi katkılarda bulunacaktır." diye konuştu.

Kuşadası Süleyman Demirel bulvarındaki hizmet veren Atarlar Petrol istasyonunda, 9 akaryakıt pompası ile Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell V Power 97, Shell V Power Diesel ve Shell V Power Diesel GTL Teknolojisi ürünleri, tüketiciye sunuluyor. Galip Atar'ın işlettiği istasyonda, Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) ve oto yıkama hizmetinin yanı sıra, 24 saat açık market ve WC bulunuyor.

Davutlar Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Önürler Petrol, 3 akaryakıt ve 1 LPG pompası ile hizmet verecek. Hüseyin Önür'ün işlettiği istasyonda, Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell V Power 97, Shell FuelSave Diesel, Shell V Power Diesel ve Shell Autogas ürünleri satılıyor. İstasyonda oto yıkama hizmeti ve TTS ile 24 saat açık market ve WC bulunuyor.

Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları, Shell V Power Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünlerinin müşterilere sunulacağı Deka Petrol 3 akaryakıt ve 1 LPG pompasıyla Akbük şehir merkezinde hizmet verecek. Serkan Demirbaş'ın işlettiği istasyonda ayrıca TTS, oto yıkama hizmeti, 24 saat açık market ve WC debulunuyor.

Karadayı Petrol ise, Didim şehir girişindeki ana kavşakta tüketicilere hizmet verecek. Coşkun Karadayı'nın işlettiği istasyonda, 3 akaryakıt ve 1 LPG pompasıyla, Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell V Power 97, Shell FuelSave Diesel, Shell V Power Diesel, Shell V Power Diesel GTL ve Shell AutoGas ürünleri tüketiciye sunuluyor. İstasyonda TTS, oto yıkama, 24 saat açık market ve WC yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da Ulaşım Ücretlerinde Tarife DeğişikliğiÖnceki Haber

Antalya’da Ulaşım Ücretlerinde Tar...

Daimler ve Shell Tasarruf Rekoru KırdıSonraki Haber

Daimler ve Shell Tasarruf Rekoru Kırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar