İstanbul
DOLAR32.2508
EURO34.7124
ALTIN2379.8

Araç Kiralama için Ara Tatil Zili

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Araç Kiralama için Ara Tatil Zili
Abone ol
Turizmde 12 Kasım’da başlayan hafta sonlarının birleştirilmesi ile 9 günü bulan ara tatil hareketliliği yaşanıyor. 18 milyon öğrenci, 1 milyonu aşkın öğretmen kadar turizmciler ve birçok alt sektörü de ilgilendiren bu durumun, iç turizmi de canlandırması bekleniyor. Kişilerin seyahat aracı tercihlerinde kiralama seçeneğinin ön plana çıktığını vurgulayan miniyol.com Kurucu Ortağı Yaşar Çelik, “ Kiralık araç seçeneği bir aile için daha hesaplı olabiliyor. En düşük kiralama bedeli 130 TL’den başlıyor. Aynı zamanda sosyal mesafe ve izolasyon konusunu da göz önüne alındığında birçok avantajı beraberinde getiriyor. Özelikle tatil için ailece kısa mesafeli destinasyonları seçenlerin ilgisi yüksek. Farklı bir tatil arayışına girenler ise çadırlı ve karavan tipi araçlara yöneliyor “ dedi.

Çağın felaketi koronavirüsün etkisi ile geçtiğimiz yılı kayıp olarak geçiren turizm sektörü, yaz döneminde aşılamanın artması ve güvenli turizm sertifikası gibi uygulamalar ile hareketli bir dönem geçirdi. 12 Kasım’da başlayan ve hafta sonları ile birlikte 9 günü bulan ilk ara tatil dönemi de sezon arasında sektöre hareketlilik sağlayacak. Rezervasyon taleplerinin başlaması ile birlikte birçok sektörde de yoğunluk başladı.  Bu kapsamda tatile çıkmayı planlayanlar toplu seyahat araç fiyatları ve virüsten korunma gibi birçok konudan dolayı soluğu araç kiralama şirketlerinde alıyor.

Maddiyat Olarak Daha Avantajlı

Ulaşımın maddi boyutunu düşününce araç kiralama seçeneğinin kişilere daha cazip göründüğünü belirten miniyol.com Kurucu Ortağı Yaşar Çelik, “ Şu an sezon itibariyle de kiralama fiyatları gayet uygun. En düşük araç bedeli 130 TL’den başlıyor. Başta çocuklu aileler olmak üzere birçok kesim tarafından ilgi yüksek. Çünkü kişilere sadece fiyat değil, birçok avantaj sağlıyor. En çok aracı havalimanlarından kiralıyoruz. Uçak seferlerinin yoğun olacağını düşünürsek bu süreçte kiralamada yine ilk tercih havalimanları olacak gibi görülüyor” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KOAH’a Zemin Hazırlayan 5 EtkenÖnceki Haber

KOAH’a Zemin Hazırlayan 5 Etken

Petrol Ofisi’nden Bir Günde 4 İstasyon AçılışıSonraki Haber

Petrol Ofisi’nden Bir Günde 4 İstasyon A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar