İstanbul
DOLAR32.5839
EURO34.9631
ALTIN2445.2

Şekerler Turizm’in Tercihi NOVO

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şekerler Turizm’in Tercihi NOVO
Abone ol
“Yenilenen Novo’lara karşı özel bir ilgi var”

Sektörde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda yenilenen Anadolu Isuzu’nun NOVO otobüsleri, Şekerler Turizm’in de ilk tercihi oldu. Anadolu Isuzu Antalya Yetkili 3S Bayisi Esay Otomotiv tarafından düzenlenen törenle 7 adet NOVO Lux, personel ve servis taşımacılığının öncü kuruluşlarından Şekerler Turizm’e teslim edildi.

Antalya’da gerçekleştirilen teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Şefi Demir Dikmen ve Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya katıldı. Esay Otomotiv Ortakları Esad Göyük ve Ali Göyük’ün ev sahipliğini yaptıkları törende, Şekerler Turizm ortaklarından Mustafa Atan ve Mustafa Şeker ile firma çalışanları da hazır bulundu.

“Yeni Araçlarımız Çok Beğenildi”

Teslimat töreninde konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, araçların satış aşamasında dikkat edilen unsurlara değindi. Tamay, “Şekerler Turizm sadece araç aldıkları ya da araç sattığımızdan dolayı değil, ayrıca Antalya’da devamlı surette gelişen bir filo olmasından dolayı da bizim için önemli bir konumda. Şekerler Turizm’in araç filosu oldukça yeni  araçlardan oluşuyor. Bununla birlikte araçlara çok iyi bakıyor ve denetliyorlar. Anadolu Isuzu olarak görevimiz araçları sattığımızda bitmiyor; sattıktan sonra da devam ediyor. Araçlarımızın Şekerler Turizm filosundaki sayısından oldukça memnunuz. Bizim açımızdan çok iyi bir referans oluyorlar. Bundan sonra da araç satışlarımız devam edecek. Yenilenen NOVO’ lara ülke genelinde karşı artan bir özel ilgi trendi var. Antalya’nın yanı sıra İstanbul, İzmir ve Ankara gibi toplam pazarın önemli bir kısmını oluşturan şehirlerde bunu kolayca görebilmekteyiz. Yeni araçlarımız çok beğenildi ve umarım önümüzdeki dönemlerde de bu beğeni devam eder. Pazardan ve müşterilerimizden aldığımız görüş ve fikirler, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Şekerler Turizm şirket ortaklarından Mustafa Atan ise, “Isuzu NOVO otobüsler, bizim her ihtiyacımıza cevap veriyor. Personel taşımacılığı için aldığımız NOVO Lux’lerden her zaman memnun kaldık. Anadolu Isuzu’yu tercih etmemizdeki sebeplerden birisi de markaya olan güvenimiz. Bunun yanı sıra Antalya’daki Isuzu Bayisi Esay Otomotiv’den satış ve satış sonrasında aldığımız hizmetlerden de oldukça memnunuz. Biz yeni NOVO Lux’leri henüz hiç denemedik ama markaya ve bayiye olan güvenimizden dolayı bu araçları gözümüz kapalı aldık. Bundan sonra da alımlarımız devam edecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes Güvenli Sürüş EğitimleriÖnceki Haber

Mercedes Güvenli Sürüş Eğitimleri

Isuzu Konforu Ağrı YollarındaSonraki Haber

Isuzu Konforu Ağrı Yollarında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar