İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

ESNAF KALİTEYİ YERİNDE ARIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESNAF KALİTEYİ YERİNDE ARIYOR
Abone ol
Araç fiyatlarında ki artışlar otobüs değişiminde esnafı daha bilinçli tercih yapmaya mecbur bıraktı. Otobüsün markasından tüm ekipmanlarına kadar incelemeye başlayan ulaşım esnafı bu doğrultuda Macaristan’a çıkarma yaptı. Ürünleri yerinde inceleyen ekip gördükleri ile esnafı bilgilendiriyor.

Temsa Çavuşoğlu bayiinin sponsorluğu ile düzenlenen Macaristan turuna İstanbul ve Anadolu’da yolcu taşıma hizmeti veren turizm, servis ve halk otobüsü firmaları yöneticilerinden oluşan bir ekip katıldı. Temsa araçlarında kullanılan şanzımanların incelenmesi amacıyla düzenlenen teknik gezi ile hem esnaf beklentileri üretici firmaya sunulmuş hem de üretim aşamaları tüm detayları ile görüldü. Macaristan’ın Szentgotthard kentinde ki şanzıman fabrikasına yapılan ziyarette ulaşım heyetine, teorik açıklamaların yanında tüm üretim aşamaları da sunuldu.

Gördüklerimiz Esnafa Işık Tutacaktır

TÖHOB (Tüm Özel Halk Otobüsleri) denetim kurulu üyesi Faruk Deniz’de düzenlenen organizasyonla ilgili “ Temsa Çavuşoğlu bayisinin bu desteği bizler için önemliydi. Düzenlenen bu organizasyon ürünlerin üretimi anlamında birçok sorumuza cevap buldu. Araç değişim maliyetlerinin arttığı bu dönemde esnafımız en doğru ürünü tercih etmek istemekte. Bu yüzden de hem aracın markası hem de aracı meydana getiren bileşenleri bizler için önem arz ediyor. Temsa araçlarında kullanılan şanzımanı bu sayede üretim yerinde görme imkanı bulduk. Bizlerde burada gördüklerimizi esnaflarımıza aktaracağız. Esnafımız adına katıldığımız bu organizasyonda ki gördüklerimiz araç değişimlerinde bizlere ve esnafımıza ışık tutacaktır.

Temsa’nın tercih ettiği şanzıman konusunda incelemelerimiz oldu. Özellikle vites geçişleri, güvenliğine katkısı, Retardar fren sisteminin şanzıman entegrasyonu, sarsıntı oranı, gibi durumlarını inceledik. Şanzımanın bulunduğu araçlar ile test pistinde kullanma imkanı bulduk. Ürün hakkında edindiğimiz izlenimleri esnafımızla paylaşacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜK DEĞİŞİM BAYRAMI BAŞLADI Önceki Haber

BÜYÜK DEĞİŞİM BAYRAMI BAŞLADI

OKUL SERVİSLERİ GÜVENİLİR VE İŞİN EHLİNE VERİLMELİ Sonraki Haber

OKUL SERVİSLERİ GÜVENİLİR VE İŞİN EHLİNE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar