İstanbul
DOLAR32.4414
EURO34.8664
ALTIN2419.5

Bridgestone Turanza 6 Yılın Seçilmiş Ürünü Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bridgestone Turanza 6 Yılın Seçilmiş Ürünü Oldu
Abone ol
Her yıl binlerce tüketicinin oylarına dayanarak inovatif ürünleri ödüllendiren “Yılın Seçilmiş Ürünü” organizasyonunun 2024 yılı sonuçları açıklandı. 4 binin üzerinde tüketicinin katıldığı bu yılki değerlendirmede mobilitenin sektördeki lideri Brisa’nın üstün performans özellikleriyle öne çıkan, elektrikli araçlarla uyumlu yaz lastiği Bridgestone Turanza 6, kategorisinde 2024 Yılının Seçilmiş Ürünü Ödülü’nü aldı.

Bağımsız araştırma şirketi Sia Insight tarafından 1-18 Mart tarihleri arasında çevrimiçi gerçekleştirilen ve 4 binin üzerinde tüketicinin albeni, inovasyon ve memnuniyet kriterlerine göre farklı kategorilerden ürünleri değerlendirdiği Yılın Seçilmiş Ürünleri araştırmasının sonuçları belli oldu. Sonuçlara göre, dünyanın en önemli inovasyon ödüllerinden biri olan Yılın Seçilmiş Ürünü Ödülü’nün Türkiye ayağında lastik kategorisinde bu yılki sahibi, Brisa’nın Enliten teknolojisi ile geliştirdiği yaz lastiği “Bridgestone Turanza 6” oldu.

Mobilitenin sektördeki lideri Brisa, elektrifikasyon dönüşümüne yeni teknolojileri ile hazır

Brisa, güçlü ve çevik AR-GE çalışmaları ile elektrifikasyon trendi ile uyumlu son teknoloji ürünlerini pazara sunmaya devam ediyor. Elektrikli ve hibrit araçlarla da uyumlu olan, yeni nesil Enliten teknolojisi ile geliştirilen Turanza 6, tüketicilere uzun kullanım ömrü ve yakıt verimliliğinin yanı sıra güvenli ve konforlu sürüş vaat ediyor.

Yenilikçi karışım teknolojileri ve dolgu polimer kimyası, çift açılı 3D dalgalı su kılcal kanalları, özel tasarım omuz olukları ve düzgün basınç dağılımı sağlayan yuvarlatılmış blokları sayesinde ıslak zeminlerde dahi üstün manevra kabiliyeti ve yol tutuşu sağlıyor. Bunun bir tescili olarak tüm ebat gamında ıslak zemin fren performansında A etiket değerine sahip. Turanza 6 ayrıca, yaklaşık 2 desibel azalan gürültü seviyesi ile dikkat çekiyor. Tüm ebatlarıyla elektrikli araçlarda kullanılabilen Turanza 6 üstün yakıt ve enerji verimliliği sağlayarak, sürdürülebilir mobiliteye de katkı sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivas - İstanbul Aktarmasız Seferleri BaşlıyorÖnceki Haber

Sivas - İstanbul Aktarmasız Seferleri Ba...

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Nisan Ayına Özel FırsatlarSonraki Haber

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan Nisan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar