İstanbul
DOLAR32.565
EURO34.9699
ALTIN2440.5

Ankara Metrosu Geleneksel Futbol Turnuvası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara Metrosu Geleneksel Futbol Turnuvası
Abone ol
Ankara Metrosu birimleri arasında 10 takımın mücadele ettiği“2014 Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası”nın bu yılki şampiyonu Temizlik Amirliği oldu.

Metro İşletmesi’ne ait çim sahada 5’er takımdan oluşan 2 ayrı grup arasında gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmaların ardından ikinciliği Güvenlik Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Mali ve İdari İşler Müdürlüğü kazandı.

Profesyonelleri aratmayan karşılaşmaların sergilendiği, metro birimleri arası kıyasıya rekabetin ve bir o kadar da eğlenceli futbolun yaşandığı turnuvadan sürpriz sonuç çıktı. Son iki turnuvanın şampiyonu Güvenlik Müdürlüğü, bu kez finalde Temizlik Amirliği’ne şampiyonluğu kaptırarak, ikinci oldu.

-214 GOL AĞLARLA BULUŞTU

Ankara’da üç metrodan 34 istasyon, İşletme Bakım Merkezi, Teleferik ve yeni açılan metrolarda kullanılan trenlerin üreticisi Çinli firma CSR ve sinyalizasyon firması İtalyan Ansaldo STS çalışanlarından oluşan 10 takım, 28 ayrı müsabakayla kıyasıya mücadele etti. Toplam 214 golün ağlarla buluştuğu müsabakalar; hem mesai hem de çalışma arkadaşı olan oyunculara eğlenceli ve rekabet dolu anlar yaşattı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı turnuvada Temizlik Amirliği’nden Sefa Yılmaz 14 golle gol kralı oldu.

Grup maçları sonrası düzenlenen finalde, Temizlik Amirliği, Güvenlik Müdürlüğü’nü 3-2 mağlup ederek şampiyonluğu elde ederken, Araç Bakım Müdürlüğü’nü 3-2 yenen Mali ve İdari İşler Müdürlüğü de 3’üncülük kupasını aldı.

Turnuvada özveriyle mücadele eden zaman zaman defansta zaman zaman da kalede görev yapan dizinden ağır bir sakatlık geçiren Abdullah Emirosmanoğlu’na en centilmen oyuncu plaketi verildi.

CSR takımı olarak turnuvaya katılan Çinli metro aracı üreticisi CSR ZELC firmasında çalışan Çinliler ile İtalyan sinyalizasyon firması Ansalto STS’de çalışan İtalyan ve Fransız çalışanların renk kattığı turnuvada Temizlik Amirliği’ne şampiyonluk kupasını Ankara Metrosu Başmüdürü Rahmi Akdoğan verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Havacılık Sektörünün Tarihi BüyümeyeÖnceki Haber

Türkiye Havacılık Sektörünün Tarihi Büyü...

Trabzon’da Köy Yollarına 9 Milyon TLSonraki Haber

Trabzon’da Köy Yollarına 9 Milyon TL

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar