İstanbul
DOLAR32.5653
EURO34.971
ALTIN2444.3

Starpet Hızla Büyüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Starpet Hızla Büyüyor
Abone ol
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 25’inci, İstanbul’daki 7’nci istasyonu İkitelli’de hizmete girdi.

Akaryakıt ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirim kampanyasıyla hizmete giren istasyonun açılış töreninde konuşan Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin Ankara Merkez istasyonunu da çok yakında açacaklarını belirtti.

Akaryakıt sektörünün önde gelen markalarından Starpet’in İstanbul’daki yedinci istasyonu olan İkitelli istasyonu hizmete girdi. Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Şişli’nin ardından Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 25’inci istasyonu olan İkitelli Smart Petrol’ün açılış gününe özel akaryakıt ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirim kampanyası sürücülerden büyük ilgi gördü. Smart Petrol’ü ilk gününde 4 binden fazla sürücü ziyaret ederken, 138 bin litre akaryakıt satıldı.

Açılış töreninde konuşan Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, “Bir yandan yeni istasyonlarımızı açmaya devam ederken, diğer yandan da otomasyona uygun olmayan, verimsiz ve markamıza yakışmadığını düşündüğümüz istasyonları da kapatıyoruz. Bayilik verirken de yeni istasyon açarken de, istasyonun lokasyonuna ve daha önceki satışlarına bakarak karar veriyoruz. Bizim için öncelik sayı değil, verimlilik. Kapattığımız istasyonların ardından satışlarımızda kaydettiğimiz yüzde 5 civarındaki artışın da bu vizyonumuzun doğruluğunu kanıtladığını düşünüyorum” diye konuştu.

Starpet olarak içinde bulundukları büyüme sürecini Marmara Bölgesi dışında Ege ve İç Anadolu bölgelerinde gerçekleştirecekleri yeni istasyon açılışları ile sürdürmeyi hedeflediklerini söyleyen Okalin, “Önümüzdeki günlerde Ankara Merkez’de hizmete girecek istasyonumuz ile başkentin merkezindeki sürücüleri de Starpet’in ürün ve hizmet kalitesi ile tanıştıracağız. Yıl sonuna kadar özmal olarak işlettiğimiz istasyon sayısını artırırken, bayilik verdiğimiz istasyon sayısını da artıracağız. Bu kapsamda, verimli istasyonlarla, kendi kültürümüze ve şirket ahlakımıza göre faaliyetlerini sürdürecek iyi işletmecilere yeni bayilikler verip, sektördeki sağlıklı büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk Otobüslerinin Güzergahı DeğişiyorÖnceki Haber

Halk Otobüslerinin Güzergahı Değişiyor

Avia Kamyonlarında Yeni Kabin SeçeneğiSonraki Haber

Avia Kamyonlarında Yeni Kabin Seçeneği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar