darussafaka
İstanbul
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

KARSAN’DAN İSAROD EĞİTİM SEMİNERİ’NE DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARSAN’DAN İSAROD EĞİTİM SEMİNERİ’NE DESTEK
Abone ol
Karsan Pazarlama, İSAROD’un (İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası) Şile’de düzenlediği Eğitim Semineri’nde iki adet Hyundai H350 model minibüs sergiledi.

Karsan Pazarlama, İSAROD’un bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Eğitim Seminer’inde yer alan standında Hyundai H350 araçlarını tanıttı ve dış alanda araçlarını sergiledi. 160 kişiden oluşan okul temsilcisinin katılımıyla 23 – 24 Ocak tarihlerinde Şile Grand Otel’de düzenlenen organizasyonda iki adet Hyundai H350 model minibüs sergileyen Karsan, iç bölümde yer alan stand alanında ise Hyundai H350 araçlarıyla ilgili broşürlere yer verdi ve video filmler gösterdi. İSAROD Başkanı Hamza Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan organizasyonda Karsan Pazarlama Satış Bölge Yöneticisi Burak Kozakçı’nın da bir konuşması oldu. İSAROD’un daima Karsan’ın yanında olduğuna dikkat çeken Kozakçı, yaptığı konuşmada Karsan’ın Bursa Hasanağa fabrikasında üretilen Hyundai H350 araçlarının piyasaya çıktığı Mayıs 2015 tarihinden bu yana büyük beğeni topladığını söyledi. Konuşmaların ardından katılımcılara Hyundai H350 müşteri görüşlerinin yer aldığı bir video gösterildi ve katılımcı müşterilerin soruları yanıtlandı.

Seminer sonrasında katılımcılar dışarıda sergilenen Hyundai H350 araçlarından birini test etme imkanı buldular.

 

Karsan, iş ortağı Hyundai Motor Company (HMC) ile Kasım 2012’de imzaladığı anlaşma kapsamında deneme üretimini tamamlayarak seri üretimine başladığı “Hyundai H350” adlı hafif ticari araçları için, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’ın katılımıyla, 14 Mayıs 2015 tarihinde Hasanağa fabrikasında “Üretim Başlangıç Töreni” düzenlemişti. Hyundai H350 serisinin azami yüklü ağırlığı 3 ton ila 6 ton arasında değişen panel van, şasi kamyonet ve minibüs olmak üzere üç farklı versiyonu bulunuyor. Hyundai H350 marka araçlardan ilk 8 yılda 200 bin adedin üzerinde üretilmesi ve 50’ye yakın ülkeye ihraç edilmesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KARTEPE OFF ROAD’TA ISUZU D-MAX ŞOVUÖnceki Haber

KARTEPE OFF ROAD’TA ISUZU D-MAX ŞOVU

MAN\'IN TÜV REKORUSonraki Haber

MAN\'IN TÜV REKORU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar