İstanbul
DOLAR32.5162
EURO34.908
ALTIN2450.6

İett Sessiz, Biz Sesli Yönetiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İett Sessiz, Biz Sesli Yönetiyoruz
Abone ol
İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. İstanbul il sınırları içinde İstanbul'a ve İstanbullulara...

İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. İstanbul il sınırları içinde İstanbul'a ve İstanbullulara Toplu Taşımacılık  hizmeti vermek için kuruldu. Siz sayın meslektaşlarımızla 2004 yılından bugünlere çalışarak geldik. Hizmetimizi  en iyi, en güvenli, en hızlı ve en kaliteli  şekilde vermeye çalıştık. İstanbul'u  adresimiz , başarıyı hedefimiz ,hizmeti görevimiz bildik. Yollarda ilerledik, durmadık çalıştık, büyüdük ve güçlendik. Şirketlerimizle, araçlarımızla (453 araç, 5 şirket ve toplam da 2100 araç ) ve sizlerle beraber amacımıza ulaştık. TEŞEKKÜRLER...

Artık zamanla yarışır hale gelilnen toplu taşımacılık sektöründe de İETT olmak ( yani  en iyi olmak ) gerekmektedir. Bir şehrin medeniyet ölçüsünün toplu taşıma araçlarını kullanmaya bağlı olduğunu düşünürsek, İETT`nin ve bizlerin  İstanbul`daki fonksiyonumuz ortaya çıkar. Asırlık bir hizmet çınarı olan İETT`nin sunduğu kaliteli toplu ulaşım hizmetinin aksamadan ve çağdaş çözümlerle ilerlediğini görebilmemiz bizim için önemli bir unsurdur. İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. olarak bizlerin daha iyi hizmet verebilmemiz için İETT Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmamız gerekmektedir. İETT ile aynı yolda, aynı davada birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim.

Bizlerin dışında yeni bir oluşum olarak hayata geçirilen OTOBÜS A.Ş.'nin ne amaçla kurulduğunu İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. yöneticileri olarak anlamış değiliz. Biz deneyimli şirketler olarak 17 senedir çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şimdilik OTOBÜS A.Ş.'ye ihale yoluyla 172 araç bağlanmış ve gelecekte yapılması düşünülen ihalelerle OTOBÜS A.Ş.'nin güçlendirilirken İETT'nin pasifize edilmesi yoluyla, yetkilerinin elinden alınması yönünde çalışmalar yapıldığı bilinmektedir. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'nin ve İETT Genel Müdürü Sn.Dr.Hayri BARAÇLI'nın konuya müdahil olmasını rica ederiz.

SİYASİ YETKİLİLERİMİZE ve İSTANBUL MİLLETVEKİLLERİMİZE seslenmekteyiz!

İETT Genel Müdürlüğünün yetkilerinin korunarak artırılması doğrultusunda ki çalışmaların yapılması önemlidir. Bu yolla biz "Deneyimli Halk Otobüsü Şirketleri" nin hizmet kalitesi ve verimliğindeki artış süreklilik gösterecektir.

Değerli halkımızın, yöneticilerimizin ve meslektaşlarımızın çözüm yolunda desteklerinin devam etmesi dileklerimizle.

MEHMET ŞARK

 

İSTANBUL HALK ULAŞIM A.Ş.

DENETİM KURULU ÜYESİ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En Büyük Sıkıntımız Ortak Taşıma YapamamakÖnceki Haber

En Büyük Sıkıntımız Ortak Taşıma Yapamam...

Eskişehir Halk Otobüsçüleri "Tahsis"lendiSonraki Haber

Eskişehir Halk Otobüsçüleri "Tahsis"lend...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar