İstanbul
DOLAR32.5007
EURO35.0015
ALTIN2434.6

Başarı Örneği Shell

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarı Örneği Shell
Abone ol
Shell Eco-Marathon Ve Hedef 1 Milyon, Sürdürülebilir Enerji Uygulamalarında Başarı Örnekleri Oldu

AB Sürdürülebilir Enerji Haftası (EUSEW) 2013 kapsamında, sürdürülebilir enerji alanındaki başarılı örnekler, kamuoyuyla paylaşılıyor. Shell’in, gençleri geleceğin enerji alternatifleri ile çalışan araçları geliştirmeye teşvik etmek için düzenlediği

“Shell Eco-marathon” ve dünya çapında bir milyon sürücüye tasarruflu sürüş tekniklerini öğreten  “Hedef 1 Milyon” etkinliklerini anlatan özel videolar, en çok ilgi gören çalışmalar arasında yer alıyor.

Avrupa Komisyonu öncülüğünde düzenlenen 8. AB Sürdürülebilir Enerji Haftası (EUSEW), 24-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. “Sizin için küçük, Avrupa için büyük bir adım” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji alanlarındaki en iyi uygulamalar tanıtılıyor. Yeni fikirlere ilham vermesi için sunulan çalışmalar arasında Türk Üniversitelerinden Shell Eco-marathon’a katılan takımların çalışmalarıve Shell’in Türkiye’de Hedef 1 Milyon sloganıyla düzenlediği yakıt tasarrufu etkinlikleriyle ilgili videolar da yer alıyor.

AB Sürdürülebilir Enerji Haftası’nın twitter, Facebook ve YouTube adreslerinde, Shell Türkiye’nin hazırladığı iki özel film paylaşıldı. İlk filmde, geçen Mayıs ayında Rotterdam’daki sokak pistinde gerçekleştirilen 29. Shell Eco-marathon’a katılan Türk takımlarının 1 lt yakıtla en uzun mesafeyi gitmak üzere tasarladıkları araçlar ve çalışmalar, yarışma sürecine ilişkin heyecanlı görüntüler yer alıyor. İkinci filmde ise, dünya çapında bir milyon sürücüye enerji verimliliğini anlatmak ve yakıt tasarruflu sürüş yapmaları için yardımcı olmak için gerçekleştirilen Hedef 1 Milyon kampanyası etkinlikleri yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulut Bilişim, Şimdi Formula 1 Pistinde!Önceki Haber

Bulut Bilişim, Şimdi Formula 1 Pistinde!

U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet Raporu’na Uluslararası ÖdülSonraki Haber

U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet Raporu’na Ulusl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar