İstanbul
DOLAR32.4468
EURO34.825
ALTIN2440.3

Yeni Nesil B Segmenti Araçlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Nesil B Segmenti Araçlar
Abone ol
Proton yeni nesil C segmenti araçları Prevé Sedan ve Hatchback' in ardından B sınıfında yer alacak küçük hacimli ekonomik bir motara sahip olacak Sedan ve Hatchback olmak üzere iki farklı model geliştirmek üzere çalışmalara başladı.

Yeni model tasarımlarına ara vermeksizin hızlan devam eden Proton firması tarafından yapılan açıklamaya göre B segmentinde yer alacak yeni modellerin lansmanları için hedef 2014 yılı.

Proton İhracat Departmanı Genel Müdürü Dr. Badrulhisham Bin Mohd. GHAZALI yapmış olduğu basın açıklamasında; ''Global pazarlarda ön planda yer almak ve geniş kitlelere hitap etmek adına küçük hacimli ekonomik motorlu B segmenti araçlara sahip olmak büyük önem arz ediyor. Rekabetin oldukça çetin olduğu günümüz koşullarında bunu diğer OEM firmaları da biliyor ve öyle yapıyorlar. Bizler özellikle Proton'da yeni yönetim kurulumuz ile beraber yeni model geliştirme çalışmalarımıza büyük bir ivme kazandırdık. Hedefimiz B segmentinde yer alacak yeni modellerimiz ile beraber global pazarlarda özellikle Avrupa pazarında daha çok söz sahibi olmak. Yeni çalışmalarımız arasında yeni nesil B segmenti araçlarımızda global pazarlarda büyük talep görmekte olan küçük hacimli bir dizel motor kullanılması da yer alıyor. '' şeklinde konuştu.

Proton tarafındaki bu gelişmelere paralel olarak Proton Türkiye Genel Distribütörü Ulu Motor San. Ve Tic..A.Ş. Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Mehmet BABÜR, '' Türkiye otomotiv pazarınında büyük talep görmekte olan küçük hacimli ekonomik motorlu araçlar olduğundan Proton' un yeni nesil modellerinin ülkemiz pazarında etkili olacağını ve buna ilave olarak Proton' un yeni nesil dizel motor çalışmalarının da oldukça sevindirici olduğunu, Proton Yönetimi ile yürütmüş oldukları yeni dönem çalışmalarının sonuçlarının görülmeye başlanmasından duydukları memnuniyeti ''vurguladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüceller İnşaat Ford Cargo İle Zirveye ÇıkacakÖnceki Haber

Yüceller İnşaat Ford Cargo İle Zirveye Ç...

"Yarım Asırlık Rüyayı Gerçeğe Dönüştürüyoruz"Sonraki Haber

"Yarım Asırlık Rüyayı Gerçeğe Dönüştürüy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar