darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

Travego Firarda Kolpa Konserleri Devam Ediyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Travego Firarda Kolpa Konserleri Devam Ediyor!
Abone ol
Mercedes-Benz Türk, 25 Eylül – 17 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Travego Firarda Üniversite Konserleri” kapsamında, Türkiye’nin başarılı müzik gruplarından Kolpa’yı 4 yeni şehir ve üniversitedeki sevenleriyle buluşturuyor.

Türkiye’nin şehirlerarası seyahatlerde en çok tercih edilen otobüsü olan Mercedes-Benz Travego, artık geleneksel hale gelen “Travego Firarda Üniversite Konserleri” için 9. kez yola çıktı. Türkiye’nin başarılı müzik gruplarından Kolpa’yı Mayıs ayında Edirne Trakya Üniversitesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri ile buluşturan Mercedes-Benz Türk, ünlü grubu 4 şehir ve üniversiteyi kapsayan bir turne ile sevenleriyle buluşturuyor. Güvenli, konforlu ve keyifli bir seyahat imkânı sunan Mercedes-Benz Travego otobüsünün kullanıldığı “Travego Firarda Üniversite Konserleri” 25 Eylül – 17 Ekim 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin farklı bölgelerindeki farklı üniversitelerde gerçekleştirilecek.

Öğrenciler Kolpa’yla buluşacak, yarışmalarda kazanacaklar

Ziyaret edilen üniversitelerin ögrencileri, konser öncesi Mercedes-Benz Türk tarafından organize edilen birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelere katılabilecekler. Mercedes-Benz Milli Takımlar Sponsorluğu köşesinde düzenlenecek olan basketbol ve futbol yarışmalarına ve playstation turnuvasına katılan öğrenciler, çeşitli ödüller kazanma şansı yakalayacaklar. Ayrıca, Travego Firarda Facebook sayfasında yapılacak anlık süpriz yarışmalar da konserleri takip edenlere keyifli anlar yaşatacak.  Konser sırasında duygularını, görüşlerini ve mesajlarını paylaşmak isteyen müzik severler, sahneye kurulacak olan led ekranlar üzerindeki tweetwall uygulaması sayesinde anlık yorumlarını alanda yer alan diğer dinleyiciler ve grup ile paylaşabilecekler. “Travego Firarda Üniversite Konserleri” sayesinde sevenleriyle farklı platformarda bir araya gelecek olan Kolpa Grubu, konser sonrasında ise üniversiteli hayranlarıyla fotoğraf ve imza için buluşacak.

Mercedes-Benz Türk “Travego Firarda Üniversite Konserleri” Kolpa Turnesi:

25 Eylül, Perşembe   Bursa  Uludağ Üniversitesi  20:00

28 Eylül, Pazar         Çanakkale     Onsekiz Mart Üniversitesi   20:00

13 Ekim, Pazartesi    Ankara          Hacettepe Üniversitesi          20:00

17 Ekim, Cuma         Antalya          Akdeniz Üniversitesi            20:00


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Goodyear Dünya Rekoru Kırmak İçin Hazırlanıyor!Önceki Haber

Goodyear Dünya Rekoru Kırmak İçin Hazırl...

İstanbul İtfaiyesi 300 YaşındaSonraki Haber

İstanbul İtfaiyesi 300 Yaşında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar