İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

TÖHOB HATAY'DA TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÖHOB HATAY'DA TOPLANDI
Abone ol
ISUZU'NUN SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞEN TÖHOB TOPLANTISI HATAY'DA GERÇEKLEŞTİ. TÖHOB'un (Tüm Özel...

ISUZU'NUN SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞEN TÖHOB TOPLANTISI HATAY'DA GERÇEKLEŞTİ.

TÖHOB'un (Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği) "2010 yılı seminerleri" kapsamında Hatay'da düzenlediği toplantı 4-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.  Isuzu'nun sponsorluğunda gerçekleşen seminere Karayolları Ulaştırması Genel Müdürü Ali Rıza Uluyüce, Daire Başkanı Yaşar Asiler, Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Uzmanı Bülent Saraç, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve çok sayıda davetli katıldı.

İLETİŞİM SORUNU İÇİN ANKARA'DA OFİS

Özel halk otobüsü esnafı ile ulaşımı planlayıp yönlendiren üst kademe bürokratlar ve hükümet arasında bilgi akışı sorunun ön plana çıktığı toplantıda sorunun çözüm yolları arandı. TÖHOB ise çözümde en önemli alternatif olarak ön plana çıktı. Yapılanmanın bir an önce tamamlanıp güçlü bir pozisyona sahip olunduğu taktirde birliğin bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirten TÖHOB Başkan Yardımcısı ve Adana Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Uslu "Öncelikle esnafın desteğini arttırmalıyız. Daha sonra da hantal devlet bürokrasisini aşabilmek için Ankara'da bir yer tutmalıyız. Böylece yetkililere daha kolay ulaşabiliriz" dedi.

TEK GÜÇ OLMALIYIZ

Mustafa Uslu "TÖHOB'un esnafa katkısı büyüktür. Hatay toplantısına Karayolları Genel Müdürlüğü'nden, Ulaştırma Bakanlığı'ndan yetkililerin gelip esnafın sorunlarını dinlemesi TÖHOB'un bir başarısıdır. TÖHOB conta vazifesi görüyor. Bir ton sıkıntımız var ve bu sıkıntıları aşmanın yolu tek güç olmaktan geçiyor" dedi.

SORU İŞARETİ

D4 belgesinin yarattığı sorunların da önemli yer tuttuğu toplantının olumsuz ve düşünülmesi gereken yönü ise TÖHOB üyesi önemli kuruluşların seminere katılmaması oldu. Ankara, Bursa, Samsun, Kayseri, Diyarbakır, Sivas, Eskişehir, Kırıkkale ve Zonguldak gibi önemli illerimizin özel halk otobüsü temsilcilerinin seminerde yer almaması dikkat çekti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSTANBUL'A ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI SİNYALİÖnceki Haber

İSTANBUL'A ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI SİNYALİ

BMC DEMİRBAŞ'IN TEK RAKİBİ BMC DEMİRBAŞSonraki Haber

BMC DEMİRBAŞ'IN TEK RAKİBİ BMC DEMİRBAŞ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar