İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Temsa Milli Takıma MD9LE Otobüs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temsa Milli Takıma MD9LE Otobüs
Abone ol
23 Yaş altı Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası Adana'da yapılıyor Türkiye’nin yanı sıra 12 ülkenin sporcularının yer aldığı organizasyonun ulaşım sponsorluğunu Temsa üstlendi. Temsa, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na özel olarak üretilen MD9 LE otobüs hibe etti.

1997 yılında Kanada'nın Toronto, 2001'de Brezilya'nın Blumenau, 2005 yılında İngiltere'nin Birmingham ve 2009 senesinde Fransa'nın başkenti Paris'in ev sahipliği yaptığı organizasyonun beşincisi Adana'da yapıldı. 7-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Türkiye’nin yanı sıra Avustralya, Kanada, Almanya, İran, İngiltere, İtalya, Japonya, Meksika, Güney Afrika, İsveç ve Venezuela katıldı. Şampiyona süresince yurtdışından gelen 700 konuk Adana’da ağırlanıyor.

Temsa ile dostluk maçı

Organizasyonun ulaşım sponsorluğunu üstlenen Temsa, Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile eşit şartlarda mücadele ederek bir dostluk maçı da sergiledi. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik de maçta yer aldı.

Genel Müdür Dinçer Çelik, milli takıma engelliler için özel olarak üretilen MD9 LE otobüs hibe ettiklerini ve desteklerinin süreceğini belirtti. Temsa Fabrikası’nda düzenlenen sponsorluk sözleşmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Çelik, U23 Tekerlekli Sandalye Dünya Şampiyonası’nın ana sponsoru olduklarını, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için otobüs hibe ettiklerini belirtti. Engellilerin sosyal hayatın içinde katılmasında sporun çok önemli bir araç olduğunu vurgulayan Dinçer Çelik, “Temsa olarak onlara destek olmayı, ulaşımlarını kolay hale getirmeyi görevimiz olarak kabul ediyoruz. Ayrıca 12 ülke takımının katıldığı bu şampiyonaya Adana’da ev sahipliği yapmak bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Temsa yöneticilerine teşekkür ederek, ulaşım sorunlarının otobüsle birlikte çözümlendiğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Starpet’in Ankara’daki 8’inci İstasyonu AçıldıÖnceki Haber

Starpet’in Ankara’daki 8’inci İstasyonu...

Türkiye Futbol Federasyonu Otobüslerini YenilediSonraki Haber

Türkiye Futbol Federasyonu Otobüslerini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar