İstanbul
DOLAR32.4452
EURO34.7665
ALTIN2442.9

Teknikeller Yapı’nın Tercihi Yine MAN Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknikeller Yapı’nın Tercihi Yine MAN Oldu
Abone ol
Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Teknikeller Yapı, 2013 yılı araç yatırımında yine MAN’ı tercih etti. Teknikeller, Antoto’dan almış olduğu 21 adetlik TGS EfficientLine filosuna, yine Antoto teslimatıyla 10 adet araç daha ekledi.

TGS EfficientLine’lardan oluşan 10 araçlık filo, MAN’ın Ankara’daki tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Teknikeller Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Kuurmsal İletişim Müdürü Yakup Sarıcan ile firma yetkilileri katıldı.

Faaliyet alanlarında bölgesine öncülük yapan Teknikeller Yapı adına araçları teslim alan Teknikeller Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, geçen yıl yine Antoto’dan 21 araçlık TGS EfficientLine filosu aldıklarını hatırlatarak; “Geçen yıl almış olduğumuz bu araçlardan, bir çok açıdan duyduğumuz memnuniyet, filomuzu güçlendirmek için bu yılki yatırım kararımızda da etkili oldu ve yine tercihimizi MAN’dan yana kullandık” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Yakup Sarıcan ise, MAN’ın gerek yüksek teknolojili ve kaliteli ürün gamı gerekse satış sonrası hizmetlerle önemli bir müşteri memnuniyeti yakaladığını belirtti. “Yüksek teknoloji, kalite, dayanıklılık, satış sonrası hizmetlerde mükemmeliyetçi yaklaşım ve düşük işletme giderleri ile tüm MAN araçları, fiyat/değer endeksinde ilk sıralarda yer alıyor” şeklinde konuşan Yakıp Sarıcan, MAN’ı tercih etmelerinden ötürü Mustafa Yılmaz nezdinde tüm Teknikeller yönetimine teşekkür ederek, araçların hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu. Teslim töreni ile birlikte son iki yılda Teknikeller Yapı bünyesinde bulunan TGS EfficientLine filosundaki araç sayısı 31’e yükseldi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu"Önceki Haber

“Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu"

GO Yakıt Adana İstasyonu AçıldıSonraki Haber

GO Yakıt Adana İstasyonu Açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar