İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Taksiciler Turizme ve Sosyal Hayata Katkı Sağlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taksiciler Turizme ve Sosyal Hayata Katkı Sağlıyor
Abone ol
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’daki taksi şoförleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Şenol Aydın ve Abdülmelik Ötegen, Fen İşleri Dairesi Başkanı Selim Büyükkarakurt ve taksici esnafının katıldığı programda konuşan Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Türkiye’de her zaman ilklere imza attıklarını belirterek, Başkan Akyürek’e teşekkür etti.

KONYA’DAKİ TAKSİ DURAKLARI YENİLENDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, taksicilerin ekmek paralarını kazanmanın yanında Konya turizmine, ticaretine ve sosyal hayatına katkı yaptıklarını söyledi.

Konya’da taksinin ulaşımın bir unsuru olması için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Akyürek, bu amaçla 55 taksi durağından 40’ını yenilediklerini, tüm taksi duraklarının çevre düzenlemeleri ile birlikte Şeb-i Arus törenlerinden önce yenilenmiş olacağını vurguladı.

Konya’daki taksi duraklarının dünyanın en modern şehirlerinde olduğu gibi kendi kimliğiyle hizmet verdiğini kaydeden Başkan Akyürek, şehrin en kıymetli yerlerine konulan taksi duraklarının hem dinlenmeye, hem irtibat merkezi olmaya uygun olduğunu ifade etti.

Durakların yenilenmesinin adım adım taksicilerin işlerinin artmasına vesile olacağını belirten Başkan Akyürek, “Taksi duraklarının içi de güven vermeli. Camları asla kapatılmamalı. Taksiler mutlaka bakımlı olmalı. İçi güzel kokmalı. Taksi kullananların kıyafetleri mümkün olduğu kadar tek tip olmalı” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, otomobil satış yerleri ile ilgili düzenleme çalışması yürüttüklerini, Kamyon Garajı’nı da yeni bölgede tamamlayıp sosyal tesisi ile birlikte odanın işletmesini arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.

Programın sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, taksici esnafının sorularını cevapladı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konutlarda OtoparkÖnceki Haber

Konutlarda Otopark

Halk Otobüsleri Kooperatifi Yeni Yönetiminden Başkan Ürgüp'e ZiyaretSonraki Haber

Halk Otobüsleri Kooperatifi Yeni Yönetim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar