İstanbul
DOLAR32.4708
EURO34.7099
ALTIN2437.0

Shell İş Ortaklarını Prag’da Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Shell İş Ortaklarını Prag’da Ağırladı
Abone ol
Prag’ta düzenlenen FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlenen Shell Rimula, 180 konuğunu keyifli bir program ile Çek Cumhuriyeti’nde ağırladı. Etkinliğe Türkiye’den de 33 davetli katıldı.

Madeni yağ pazarında Türkiye’de ve dünyada 6 yıldır liderliğini* koruyan Shell’in ağır vasıta motor yağları ürün ailesi Shell Rimula, keyifli bir etkinliğe imza attı. FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu) Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlenen Shell Rimula, 180 konuğuna Prag’ta keyifli bir hafta sonu yaşattı. 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında düzenlenen geziye Türkiye’den de Shell’in birlikte çalıştığı 30 Mercedes yetkili servis genel müdürü ve Shell Madeni Yağlar distribütörleri katıldı.

Davetliler, "Hayatınızın Yarışına Katılmaya Prag’a Davetlisiniz” adlı etkinlik için farklı ülkelerden Prag'a geldiler. Güzel bir akşam yemeği ile başlayan Prag gezisinin ikinci ve üçüncü gününde yapılan şehir turları ile Charles Köprüsü, Eski Kent Meydanı ve Astronomik Saat gibi tarihi mekânları keşfettiler. Prag şehrinin güzelliklerinin tadını çıkaran davetliler, Shell Rimula’nın evsahipliğinde şehrin simgelerinden biri olan Troja Kalesi'nde gala yemeğine katıldılar.

Kamyon yarışları nefes kesti

Davetliler, yarış günü Autodrom Most'ta özel olarak kurulan Shell Rimula misafir çadırında ağırlandılar ve 2013 FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası'nı canlı olarak izlediler. Shell Rimula’nın Prag gezisi, heyecan dolu yarışlar ile sona erdi. Shell Rimula Global Marka Müdürü Lee Ming Seow, etkinlikle ilgili şunları söyledi:

“Shell Rimula olarak müşterilerimizin ne kadar fazla çalıştığını ve kamyonlarından beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Tüm konuklarımız, hem Prag şehrinde hem de Avrupa'nın en hızlı kamyonlarını izledikleri Autodrom Most'ta harika bir deneyim yaşadılar. Dünyanın her yerinden gelen müşterilerimiz ile kamyon yarışları deneyimini paylaşmak üzere bir arada bulunmak çok güzeldi."

*PETDER 2012 (Petrol Sanayi Derneği) verilerine göre Shell & Turcas toplam madeni yağlar satışında üst üste 6’ncı kez pazar lideri oldu.Uluslararası danışmanlık ve araştırma şirketi Kline’ın hazırladığı 2012 Global Madeni Yağlar Raporu’na göre 6 yıldır “Dünyanın 1 Numaralı Madeni Yağ Tedarikçisi” Shell seçiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pegasus 2014 Yaz Sezonunu AçıyorÖnceki Haber

Pegasus 2014 Yaz Sezonunu Açıyor

Porsche 918 Spyder Michelin Lastikleri İle Yola ÇıkacakSonraki Haber

Porsche 918 Spyder Michelin Lastikleri İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar