İstanbul
DOLAR32.4641
EURO34.7938
ALTIN2439.6

“Otobüsçüler, Uluslararası Düzeyde Türkiye’de Buluşacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Otobüsçüler, Uluslararası Düzeyde Türkiye’de Buluşacak”
Abone ol
Busworld Türkiye 2014, 24-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da otobüsçüleri bir araya getirecek.

TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, “Bu yıl beşinci kez düzenlenen Busworld Fuarlarını başından beri önemsiyor ve destekliyoruz. IPRU’nun 29 Ekim 2013 tarihinde kuruluşunun deklare edilmesiyle birlikte uluslararası düzeyde örgütlenen otobüs işletmecileri bu fuarda bir araya gelerek yol haritasını belirleyecek. Fuar kapsamında IPRU üyeleriyle birlikte yoğun bir program gerçekleştireceğiz. Türkiye’de faaliyet gösteren meslektaşlarımız ile diğer ülkelerden gelecek 60’a yakın meslektaşımızın bir araya gelecek olması, sektörün geleceği açısından da önemlidir” dedi.

Türkiye otobüsçülüğün merkezi

TOFED ve IPRU Kurucu Başkanı Galip Öztürk de yaptığı açıklamada, Türkiye’de otobüsle yolcu taşımacılığı tarihinin, Cumhuriyet tarihiyle yaşıt olduğuna dikkat çekerek, “Ülkemiz, yerli yabancı, otobüs üreten dünyanın en ünlü otomotiv markalarının buluştuğu bir üretim merkezi konumundadır. Keza, otobüs işletmeciliğinde de tüm dünyaya örnek olacak seviyeye ulaştık. Üretimiyle, işletmeciliği ile otobüsçülüğün merkezi konumunda olan Türkiye’de, Busworld Fuarı’nın yapılıyor olması, fuarın önemini daha da artırmaktadır” diye konuştu.

Yılların emeğinin ürünü

TOFED Genel Başkanı Ali Çıkkan ise yaptığı açıklamada, IPRU çalışmalarına yaklaşık 5 yıl önce başlandığını anımsatarak, Busworld Fuarı kapsamında 5 yıllık emeğin ürününün gözler önüne serileceğine vurgu yaptı. Çıkkan, “TOFED olarak ilklere öncülük etmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Dünya otobüsçülerini, karayolu yolcu taşımacılarını IPRU çatısı altında birleştirdik. Busworld Türkiye 2014’te yerli yabancı meslektaşlarımızla, IPRU kurucu üyeleriyle, yeni üyelerimiz ve üye adaylarımızla bir araya geleceğiz. Sektörümüzün diğer ulaşım modelleriyle rekabetinde neler yapması gerektiğini, sorunların nasıl çözümlenebileceğini görüşeceğiz. Bu anlamda, Busworld Türkiye 2014, öncekilerden daha farklı bir fuar olacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Florya-Yeşilköy Sahiline Akıllı BisikletÖnceki Haber

Florya-Yeşilköy Sahiline Akıllı Bisiklet

Sessiz OtobüslerSonraki Haber

Sessiz Otobüsler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar