İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Minibüslerin Yeni Hatları Kura ile Belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minibüslerin Yeni Hatları Kura ile Belirlendi
Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Encümen Toplantısı’nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde; ulus-içaydınlık-site yıldız hattında çalışan 62 minibüsten 12’si başka hatlara kaydırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda noter huzurunda yapılan kura çekimiyle; Ulus-İçaydınlık-Site Yıldız hattında çalışan 62 minibüsten 12 tanesi başka hatlara kaydırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı başkanlığında yapılan toplantıda, UKOME kararı gereğince, 62 minibüsten 12 tanesinin başka hatlara kaydırılması için kura çekimi yapıldı.
Ankara 1.Noteri İsmail Altuntaş huzurunda yapılan kura çekiminin ilkini Genel Sekreter Asım Balcı yaptı. Encümen üyeleri ve minibüs esnafı tarafından yapılan kura çekimleri ile ilk önce diğer hatlara kaydırılacak 12 adet minibüsün plaka numarası belirlendi, daha sonra ise bu 12 adet minibüsün yeni güzergah hatlarının tespiti için kura çekildi.


Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Neriman Erbahçeci, Encümen üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani ile minibüs esnafı hazır bulundu.
Kura çekilişinde bir konuşma yapan Balcı, UKOME kararı gereğince bu kura çekilişinin yapıldığını belirterek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Yapılan kura çekilişinin ardından, Ulus- İçaydınlık, Site Yıldız hattında çalışan 62 adet minibüsten 12 tanesi Ulus-Abidinpaşa, Ulus- Akdere, Ulus-Mamak-Kayaş, Ulus-Sanatoryum, Ulus-Gölbaşı, Ulus- Aktepe, Ulus-Hasköy, Ulus-Balgat, Kızılay-Dikmen, Kızılay- Balgat (100.Yıl), Kızılay – Sokullu- Öveçler ve Keçiören-Ostim hatlarına kaydırılmış oldu.
Kura çekilişi sonucu plakası okunan esnaf büyük bir sevinç yaşarken, Asım Balcı “hem sizler için hem belediyemiz için hem de Ankara için hayırlı olsun. Sizlere bol bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İftar Yemekleri EGO´nun Modern Mutfağından ÇıkıyorÖnceki Haber

İftar Yemekleri EGO´nun Modern Mutfağınd...

Havacılık Sektörü DHMİ`nin İftarında BuluştuSonraki Haber

Havacılık Sektörü DHMİ`nin İftarında Bul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar