İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Minibüsçüler Odası Yönetimi İftar Yemeği Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minibüsçüler Odası Yönetimi İftar Yemeği Düzenledi
Abone ol
Aksaray Minibüsçüler Odası tarafından Kılıçaslan parkında iftar yemeği düzenlendi

İftar yemeğine Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk ve oda yöneticileri katıldı.

Aksaray belediye Başkanı Nevzat Palta yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Her yıl minibüsçüler odamızla beraber böyle bir arada böyle nezih bir ortamda güzel bir iftar yapma şansımız oluyor. O açıdan ben kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.

Tabii ki buranın bir güzelliği de şu Allah bizlere nasip etti. Vesile olduk tabii ki şu anda bulunduğumuz mekânlar hakikaten bir zamanlar insanların girmeye korktuğu tek başına giremediği bu mekânlarda şimdi sahura kadar burada Aksaraylı hemşerilerimiz aileleri ile birlikte geliyor iftarını açıyor hatta bir kısmı da sahura kadar kalıp burada sahurunu da yapıp evine gidiyorlar. Çok nezih bir ortam oldu. O açıdan bu yemeğe ayrı bir güzellik kattı. Onu da özellikle söylemek istiyorum.

Tabii ki yine bu çerçeve içerisinde de zaman olursa kısmen en azından ulaşımla ilgili vatandaşlarımızın beklentileri ile de bir hasbıhal etme şansımız olacak. Zaten bu gün edip beyde sağ olsunlar İstanbul’dan kendisi rahatsız olmasına rağmen ayağını kırmış ama biz çağırdık kendisi de sağ olsunlar buraya kadar geldiler. Ben uzun bir zaman dilimi içerisinde kendisi ile oturup istişare ettim. Daha sonra da sizlerle beraber bazı konuları istişare ettiler.

Bu Aksaray bizim. Yani Aksaray da biz yaşıyorsak bu Aksaray da yaşayan insanlarımıza en güzel hizmetleri yapmanın gayretleri içerisinde olacağız. El birliği içerisinde olacağız beraber olacağız problemlerimizi beraber çözeceğiz. Sonuç Aksaray kazansın Aksaraylı insanlarımız kazansın tabii ki esnafımızda kazansın. Şimdi biz şu hizmetleri yaparken ne için yapıyoruz. Burada bir rant derdimiz veya para kazanma gibi bir derdimiz yok. Tek amacımız burada yaşayan insanlarımıza en azından bir soluk alma imkânı burada bulunduğu süre içerisinde de temiz bir havada nezih bir ortamda çocukları ile beraber olması bizim için ayrı bir mutluluk. Onlar için zaten ayrı bir mutluluk. Yani amacımız hizmet. Sonuçta ulaşımda böyle. Eğer insanlara daha kaliteli daha güzel daha konforlu bir yolculuk sağlayabiliyorsak buda bizim için hepimizi için bir övünç kaynağı olur diye düşünüyorum. İnşallah bunu sağlayacağız. Bunu özellikle söylüyorum.

Tabii ki eksiklerimiz var sizlerin var belki bizim var. Bazen derler ya göç giderken düzülür diye. Tabii bu yeni bir sistem dolayısıyla bu sistemin oturması vatandaşların alışması hatta sizlerin esnafların şoförlerin alışması biraz zaman alıyor. Ama inşallah sistem rayına girdiği zaman inanın memnuniyet katsayıları artacak. Ben özellikle bu Ramazan ayı boyunca değişik mahalleler de geziyorum. Yaptığımız işleri kontrol ederken orada ki vatandaşlarımızla hanım kardeşlerimizle büyüklerimizle veya erkeklerle zaman zaman istişare ediyoruz. Şunu söyleyeyim genel anlamda vatandaş da memnuniyet var. Fakat bazı eksikler var. Onların bizlere önerdiği söylediği beklentileri var. Beni sevindiren tarafı o yaşlı yaşlı insanlar teyzelerimiz kartlı sistemi eleştirmiyorlar. Bu çok güzel bir nokta onu söyleyeyim. Yani onu kabullenmişler geç bile kalmış başkanım diyor.

Fatih mahallesinde dolaştım. O yaşlı insanlar bu kara geç bile kalmış başkanım çok güzel başkanım para taşımıyoruz başkanım kartı okutup geçiyoruz başkanım bunları demeye başlıyorlar. Ama tabii ki kendilerinin de bir takım beklentileri var. Bir takım istekleri var bizden. Onları ben zaten not alıyorum veya yanında arkadaşlarımızda oluyor. İmkânlar çerçevesinde tabii ki vatandaşlarımızın bu beklentilerini de karşılayacağız. Ama aynı zaman esnaf kardeşlerimizde yani bunlar karşılıklı. İnşallah bir orta yol bulup daha iyi hizmet etme Aksaray’ımızın insanlarına daha kaliteli güzel konforlu bir ulaşım sağlamak hepimizin boynunun borcu diye düşünüyorum.

Ama burada şunu özellikle söyleyeyim Beraber olacağız bir olacağız yani bizim burada hiçbir esnaf kardeşimizi üzmek gibi bir derdimiz yok. Yani belediye başkanı olarak benim hiçbir zaman böyle bir derdimde olmaz. Kaygımda olmaz. Yani böyle bir şey olabilir mi? Bizim derdimiz ne kaygımız ne? Birincisi bu vatandaşlarımıza biraz önce söylediğim gibi yani biz şu anda 2013’lü yıllardayız. 1980’li yıllar değil. Ben o eski otobüsleri hatırlıyorum. O yılların otobüsleriyle hizmet vermek gibi bir derdimizde olmaz bunu yapamayız da. Çağ ne diyorsa çağın gerekleri neyse onları biz daha iyisini yapıp daha kalitelisini yapıp insanlarımıza bu hizmeti sunacağız. Ama bunu yaparken de dediğim gibi derdimiz hiçbir zaman üzmek olmaz. Oları rahatlatmak onlara daha iyi hizmet vermekse tabii ki esnaf kardeşlerimizi de böyle üzelim gibi derdimiz olmaz ama el birliği içerisinde eksiklerimiz varsa gidereceğiz. Yapılması gereken şeylere beraber karar vereceğiz. Zaten genelde öyle oluyor.

Yani şu ana kadar aldığımız hiçbir karar minibüsçü esnafının bilgisi dışında olmamıştır. Bunu özellikle söylüyorum. İşte burada oda yönetimi. Bütün kararlardan haberleri vardır. O açında biz kolektif akıl dediğimiz bireysel yoksa ben yapın edin geçin derim ama böyle bir şey yok. İşte edip bey sistemle ilgili birkaç saat bilgi verdi. Sonuçta ortak akılla hareket edelim diyoruz. Zaman zaman oda başkanımız geliyor. Yönetimde ki arkadaşlarımız geliyor. Ayriyeten sizin dışınızda yönetimin dışında minibüsçü kardeşlerimiz geliyorlar. 10-15 gün önce 15-20 kişi geldi oturduk saatlerce konuştuk. Oraya gelen arkadaşlar tahminim 20 kişi falan vardı bakın şu çok sevindirici. Başkanım kartlı sistem çok harika oldu. Bizi kavgadan dövüşten geri bıraktınız sıralıyor ama diyor devamını da söylüyor. Bu sistemle ilgili o arkadaşlarımızın kafalarında ki sıkıntı bitmiş.”

Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk ise Başkan Nevzat Palta’ya teşekkür ederek şunları söyledi  “Her Ramazan olduğu gibi sayın belediye başkanımızla beraber iftar yemeğinde buluşmaktan memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum.

Belediye başkanımız bizleri kırmayıp bir gününü bizlere ayırdı. Bu değerli vaktini bizlere ayırdığı için teşekkür ediyorum kendilerine. Böyle bir günde böyle bir havada gerçekten belediye başkanımız yaptırdığı Kılıçaslan parkında yemek yemekten gerçekten mutluyum. Yani kapalı bir alanda yemek yemekle burada ki yemek yememiz bence çok daha anlamlı. Ben bu hususta belediye başkanımıza buraları bu şekilde değerlendirdiği için Aksaray halkını hizmetine sunduğu için teşekkür ediyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşıroğlu Tüneli’yle Trafik Rahat AkacakÖnceki Haber

Aşıroğlu Tüneli’yle Trafik Rahat Akacak

Vatandaşlara “Üstgeçitleri Kullanın” UyarısıSonraki Haber

Vatandaşlara “Üstgeçitleri Kullanın” Uya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar