İstanbul
DOLAR32.513
EURO34.9232
ALTIN2439.2

Metro Turizm Durmaksızın Filosunu Yeniliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metro Turizm Durmaksızın Filosunu Yeniliyor
Abone ol
Metro Turizm satın aldığı 20 adet Mercedes-Benz Travego 15SHD model otobüsü Mercedes’in Hadımköy’de yer alan tesislerinde yapılan törenle teslim aldı

Törene Metro Holding CEO’su ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Çakır, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Metro Turizm Genel Müdürü Umut Kahraman, Metro Holding Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Yaman,  Mercedes Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Büyük Müşteri danışmanı Bülent Tekiner ve Bayi Danışmanı Deniz Martin, MBFT Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Otobüs Satış Müdürü Ayhan Aydın, TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan katıldı.

Kalabalık bir misafir topluluğunun katıldığı tören oldukça renkli geçti. Törende konuşma yapan Metro Holding CEO’su ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertan “Günde ortalama 1.400 sefer sayısı, 76 kentte 895 acentesi ve 15 bin çalışanı ile sektör lideri olan Metro Turizm, Türkiye yolcusunun yaklaşık yüzde 20’sini taşıyor. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile filosunu sürekli yenileyen firmamız, yolcu konforu ve güvenliğini artırmak ve yolcuların seyahat süresince keyifli zaman geçirmesini sağlamak amacı ile en son teknolojiyi kullanıyor. Bu noktada da her zaman Mercedes markasının araçlarını kullanıyor olmaktan mutluyuz. Ayrıca Metro Turizm olarak sektörde en çok alım yapan ve sektörü sürekli canlı tutan bir firmayız” dedi. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Metro Turizm Genel Müdürü Umut Kahraman ise “ Tüm araç içi hizmetleri, konaklama tesisleri ve filo yatırımlarımızla sürekli bir yenilenme sürecindeyiz. Yatırımlarımız bu yılda devam edecek” dedi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım da Mercedes-Benz Türk olarak Metro Turizm ile süregelen işbirliklerinin gelişmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teslim edilen 20 adetlik Travego otobüsün Metro Turizm ve otobüs sektörüne hayırlı olmasını diledi.  Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Burak Tarım, 45 yıldır sektörün liderliğini yapmakta olan Mercedes-Benz’in ürettiği otobüslerde her zaman güvenlik, konfor, çevre duyarlılığı ve ekonomikliğin ön planda tutulduğunu ve en yüksek müşteri memnuniyetinin hedeflendiğini ifade etti.

Mercedes teknolojisine ve konforuna güvenen Metro Turizm 20 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD model otobüsü filosuna kattı. Mercedes Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Yeni teslim alınan otobüslere yolcuların keyifle yolculuk yapabilmesi için internet erişimi ve koltuk arkası eğlence sistemleri de eklendi.  Otobüs yatırımları ile sektörü sürekli canlı tutan Metro Turizm, yakın komşu ülkelere gerçekleştirdiği seferleri daha da genişleterek Avrupa karayollarının da lideri olmak hedefinde.

Ulaşım sektöründe yarattığı katma değeri, sektörü sürekli canlı tutarak da sağlayan Metro Turizm her yıl yaklaşık 30 milyon TL’lik filo yatırımı ile sektörün amiral gemisi. “Aklınızda neresi varsa oraya Metro var” sloganıyla yolcu taşıyan Metro Turizm, ciro büyüklüğü ve taşınan yolcu sayısı açısından Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşıma şirketi… 2012 yılında yüzde 80 doluluk ortalamasıyla 20 milyon 200 bin yolcu taşıyan Metro Turizm yüzde 11 büyüme kaydetti. Metro Turizm, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 895 adet aktif acentesi ve yurt içi ve yurt dışı bilet satış ağıyla 76 kentte varlık gösteriyor. Metro Turizm; yaklaşık 15 bin çalışanı ve günlük ortalama 80 bin yolcu taşıma oranıyla sektör lideri.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Temsa UITP Dünya Kongresi’ndeÖnceki Haber

Temsa UITP Dünya Kongresi’nde

Kamil Koç Travego’ları Teslim AldıSonraki Haber

Kamil Koç Travego’ları Teslim Aldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar