İstanbul
DOLAR32.4452
EURO34.7665
ALTIN2442.9

Kurban Bayramı'nda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban Bayramı'nda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli
Abone ol
İstanbullular, 4 gün sürecek Kurban Bayramı boyunca Ulaşımdan % 50 İndirimli faydalanacak.alınan karara göre; İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, taksim-kabataş füniküleri ve şehir hatları vapurları ile birlikte, İstanbul Otobüs A.Ş. ve özel halk otobüsleri de yine % 50 indirimli hizmet verecek…

İETT; Arefe ve Bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artıracak ve hizmetlerin aksamaması, normal ve ek seferlerin düzenli olarak yapılması için gereken bütün tedbirleri alacak.

ULAŞIM A.Ş; Bayram tatili süresince tam kadro ve tam filo hizmet verecek. Bayramın dört günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşecek.

Tarifeli seferler dışında, artan yolcu yoğunluğuna bağlı olarak ek seferler düzenleyerek.

İSKİ; Tüm İstanbul’da tam kapasiteyle su verecek. Olabilecek su arızası ve kanal tıkanmasıyla ilgili tedbirleri arttıracak olan İSKİ, nöbetçi ekip sayısını da artıracak.

İtfaiye ekipleri; her zaman olduğu gibi 24 saat görev başında olacak.

İSPARK; İSPARK’a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar Bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz hizmet verecek. (Kapalı ve açık otoparklar ise ücretli)

Vatandaşlar, her türlü şikâyetlerini İSPARK’ın 274 20 20 no’lu Hizmet Hattı’na iletebilecek.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlükleri; ekip sayısını normal günlere kıyasla arttırarak bayram süresince görev yapacak. Zabıta ekipleri,  ilçe zabıta birimleriyle koordineli olarak kent genelinde denetimler yapacak.Vatandaşlarımız zabıta konusundaki dilek ve şikâyetlerini; 521 84 65 numaralı telefona yapabilecek.

Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü; bireysel ve toplumsal acil hastalık, kaza, tabii afetler, yangın, göçük ve yaralanmalarda hayati önem taşıyan hastalık durumlarında mümkün olan en kısa sürede ilk tıbbi yardımı yapmak üzere hazır bekleyecek.

Mezarlıklar Müdürlüğü; normal mesai saatinden önce mezarlıklar ziyarete açılacak. Bayram süresince mezarlıklarda dilencilerin ziyaretçileri rahatsız etmemesi için Zabıta Müdürlüğü ile koordineli çalışmalar yapacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ulusoy Logistics ve Mercedes–Benz Türk’ten Dev İşbirliğiÖnceki Haber

Ulusoy Logistics ve Mercedes–Benz Türk’t...

İzmir`in Trafiğine Yeni SolukSonraki Haber

İzmir`in Trafiğine Yeni Soluk

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar