darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

KARSAN’DAN BURSA’YA 50 ADET JEST

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARSAN’DAN BURSA’YA 50 ADET JEST
Abone ol
Özgün boyutları, yakıt ekonomisi ve orijinal fabrika çıkışlı alçak taban özellikleri ile şehirlerin öncelikli tercihi olan Karsan’ın amiral gemisi Jest+, Bursa’nın toplu taşımadaki çözümü oldu. Şehirde sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk üzerine harekete geçen Bursa Özel Halk Otobüsleri Odası, ana hatları besleyen noktalar için tercihini Jest+’dan yana kullandı ve 50 adet Karsan Jest+ anlaşması yaptı.

Bursa’da yer alan iki fabrikasında toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren yerli üretici Karsan, amiral gemisi Jest+ ile şehirlerin ulaşım sistemlerine çözüm sunmayı sürdürüyor. Son olarak, sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk üzerine harekete geçen Bursa Özel Halk Otobüsleri Odası’nın tercihi de Karsan Jest+ oldu. Bursa Özel Halk Otobüsleri Odası, şehrin ana hatlarını besleyen noktalar için Karsan Bursa Bayii Koçaslanlar Otomotiv ile 50 adetlik Karsan Jest+ için anlaştı. Anlaşma ile pilot bölgelerin ardından Karsan Jest+’ların şehir içerisinde yaygınlaştırılması ve 300 adetlik bir filonun oluşturulması ön görülüyor.  

Jest+, en zor manevraların üstesinden geliyor!

Alçak tabanı, otobüs tipi engelli rampası ve basamaksız yolcu kapısıyla kaptanların öncelikli tercihi olan Jest+’da, 2018 model yılıyla beraber sürücü kliması standart olarak sunuluyor. Artırılmış aks kapasitesi, Euro 5 motoru ve 6 ileri şanzımanıyla mükemmel performans ve yakıt ekonomisi sağlayan Karsan Jest+, sessiz ve çalışkan yapısıyla da en iyi verimin elde edilmesine yardımcı oluyor. Hesaplı bakım maliyetleriyle rekabette daimi avantaj sağlayan Karsan Jest+, düşük dönüş yarıçapıyla kentin kalbindeki en sıkışık trafikte bile en zor manevraların üstesinden kolayca gelebiliyor.

konak escort
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BOZANKAYA, TÜRKİYE’NİN İLK METRO İHRACATINI TAYLAND’A GERÇEKLEŞTİRİYORÖnceki Haber

BOZANKAYA, TÜRKİYE’NİN İLK METRO İHRACAT...

MICHELIN, TATİL YOLCULUKLARI İÇİN SÜRÜCÜLERİ UYARIYORSonraki Haber

MICHELIN, TATİL YOLCULUKLARI İÇİN SÜRÜCÜ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar