İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

İSPARK Otobüs Sektörünün Temsilcileriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSPARK Otobüs Sektörünün Temsilcileriyle Buluştu
Abone ol
İstanbul’da farklı hizmet alanlarında başarılı yatırımlar gerçekleştiren İSPARK, cep otogarlarını hizmete açmaya hazırlanıyor.

Hayata geçirdiği projelerde sektörün ve sivil toplum kuruşlarının görüşlerine önem veren İSPARK, daha önce de karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu otobüs ulaşım sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

İSPARK’ın Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut, ilgili birim müdürleri ve sektörün temsilcileri katıldı.

Samimi bir havada gerçekleştirilen toplantıda, yakın zamanda hizmete açılacak Alibeyköy cep otogarıyla ilgili görüşler karşılıklı olarak masaya yatırılırken, sektörün problem ve beklentileri hakkında da etkin ve hızlı çözüm seçenekleri istişare edilerek ortak bir yol haritası belirlendi.

Alibeyköy Kasım Ayında Hizmete Girecek

Alibeyköy Cep Otogarı’nın sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek kapasitede ve modernlikte olmasından ötürü memnuniyetlerini ifade eden sektör temsilcileri, İstanbul halkına daha iyi hizmet verme amacı güden bu projenin kısa sürede hayat bulması için İSPARK ile işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Sektörle bir kere daha bir araya gelmekten ötürü memnuniyetlerini dile getiren İSPARK yöneticileri, projelerin hayata geçirilmesinde otobüs sektörünün görüşlerinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kentimize modern ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla koordinasyonun önemini dile getiren sektör temsilcileri ise, cep otogarlarının otobüs taşımacılığında büyük bir paya sahip olacağını ve sayılarının artırılması gerektiğini belirttiler.

Modern ve teknolojik sistemlerin kullanıldığı proje 108 peronla yolcu otobüslerine, servis araçlarına, taksilere ve vatandaşların şahsi araçlarına ayrı ayrı yer imkânı sağlarken yılda yaklaşık 15 milyondan fazla yolcuyu ağırlaması bekleniyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul İçin Ortak ProjeÖnceki Haber

İstanbul İçin Ortak Proje

Mercedes Bu Bayram da Müşterilerinin YanındaSonraki Haber

Mercedes Bu Bayram da Müşterilerinin Yan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar