İstanbul
DOLAR32.5411
EURO34.9524
ALTIN2454.8

İlk Erguvanlar Fsm Demirbaş'tan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Erguvanlar Fsm Demirbaş'tan
Abone ol
 İstanbul Otobüs A.Ş.'Nin İlk Erguvanları Bmc'nin Rekortmen Bayii Fsm Demirbaş...

 İstanbul Otobüs A.Ş.'Nin İlk Erguvanları Bmc'nin Rekortmen Bayii Fsm Demirbaş Otomotiv Tarafından Sahiplerine Teslim Edildi.

İstanbul Otobüs A.Ş.'nin açtığı 172 otobüslük ihalede 10 yıllığına hat kiralayan halk otobüsçülerine ilk teslimatı; BMC'nin şehiriçi otobüs satışında her yıl rekorlara imza atan bayii FSM Demirbaş Otomotiv tarafından yapıldı.

İŞ BAŞLAMADAN ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ

Otobüs A.Ş. esnafından 20 adet tam alçak tabanlı, çevreye duyarlı BMC Procity model otobüs siparişi alan FSM Demirbaş Otomotiv araçların ilk partisini Samandıra'da düzenlenen törenle sahiplerine teslim etti. Araçların trafiğe çıkış tarihi olan 30 Mayıs tarihine kadar ise tamamı teslim edildi.

UYGUN FİYAT ÜSTÜN TEKNOLOJİ

Tam alçak tabanlı, yana yatma özelliği olan, Euro 5 motor, validatör, bilgisayar, LCD ekran ve ses cihazı bulunan Procity'lere esnaf ÖTV + KDV dahil 350 bin liraya sahip oldu.

ARAÇ ALAMAYANLARA 30 HAZİRAN SÖZÜ

Mayıs'ın 15'inden sonra araçların teslim edileceği sözünü verdiklerini söyleyen FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş sözlerinde durmanın gururu içinde olduklarını belirtti. Demirbaş, 1 yıllık bakım giderlerini de üstlendik. İhaleden hat kiralayıp henüz araç alamayan otobüsçülere 30 Haziran 2011 tarihine kadar aynı şartlarla 50 adetlik bir satış yapabiliriz dedi.

KAMYON DEYİNCE DE DEMİRBAŞ

BMC BAYİİ FSM DEMİRBAŞ OTOMOTİV, OTOBÜS SATIŞLARINDAN SONRA KAMYON SATIŞLARIYLA DA DİKKATLERİ ÜZERİNDE TOPLUYOR: 6 AYDA 300 KAMYON.

BMC'nin şehiriçi otobüs satışında her yıl rekor kıran bayii FSM Demirbaş Otomotiv kamyon satışlarında da çok başarılı bir grafik çiziyor. 6 ayda 300 adetlik satış başarısı yakalayan Demirbaş Otomotiv yıl sonuna kadar ise 500 adetlik satışa ulaşma hedefi içerisinde. Filo satışlarında ön plana çıktıklarının altını çizen FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş "Şu ana kadar; Gökbora, Netlog, Sırma Su, İskay gibi sektörün önemli firmaları bizi tercih etti" dedi.

YİNE BMC ALIRIM

Söz verilen tarihte araçlarına kavuşan esnaf zaman kaybı yaşamadan iş başı yapmanın sevincini yaşarken BMC tercihinden son derece memnun olduklarını belirttiler. 15 yıldır halk otobüsü işleten İbrahim Ayyıldız; hızlı servisi, bol yedek parça imkanı, aracın teknik özellikleri ve Demirbaş Otomotiv'e olan güveni nedeniyle aracı tercih ettiğinin altını çizerken "Yine otobüs alacak olsam yine BMC alırım" dedi.

BMC 10 NUMARA

İhalede 2 hat kiralayan ve 2 otobüs alan Yunus Özgül ise BMC otobüsleri "10 Numara" olarak tanımlıyor. "İhalede hat aldıktan sonra hemen BMC'ye gidip otobüslerimi aldım. BMC bizim için bambaşka. Parçası ucuz, otobüs tam ekonomik." sözleriyle tercihinin nedeninin anlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.'Ye İkinci ZiyaretÖnceki Haber

İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.'Ye İkinci Ziya...

Otokar, Örnek Otomotiv İle Şaha KalktıSonraki Haber

Otokar, Örnek Otomotiv İle Şaha Kalktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar