İstanbul
DOLAR32.4452
EURO34.7665
ALTIN2442.9

İETT Genel Müdürü Çalışanlarıyla Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT Genel Müdürü Çalışanlarıyla Bayramlaştı
Abone ol
İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, Anadolu ve Avrupa Yakasında bulunan garajları tek tek ziyaret ederek bayram mesaisinde olan çalışanlarla bayramlaştı. İETT’de geleneksel olarak sürdürülen bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirildi. Bu yılki bayramlaşma törenine İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı da katıldı. Baraçlı, Edirnekapı Garajı'ndaki bayramlaşmaya katılarak eski çalışma arkadaşları olan İETT’lilerle bayramlaştı.

İETT’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Kağıthane Garajı'nda başladı. Bayramlaşma törenine İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bağış, Dr. Hasan Özcelik, Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Ali Portakaloğlu, Hukuk Müşaviri İsmail Karataş, daire başkanları, birim müdürleri, sendika ve dernek yöneticileri ile çalışanlar katıldı. Bu yılki bayramlaşma programına katılan İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Edirnekapı Garajı'nda İETT’lilerle bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Baraçlı, bayramların sevgi ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için bir fırsat olduğunu söyledi ve daha önce hayatını kaybetmiş olan İETT çalışanlarının ailelerine sahip çıkılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını anlattı.

Kağıthane Garajı'nda başlayan bayramlaşma töreniAyazağa, Hasanpaşa, Anadolu 1, Orhangazi, Şahinkaya Garajı ile devam etti. Daha sonra tekrar Avrupa Yakasına geçilerek sırasıyla  İkitelli, Topkapı ve Edirnekapı garajları ziyaret edildi. Garajlarda yapılan bayramlaşma törenlerinde çalışanlara hitap eden Genel Müdür Mümin Kahveci, bayramların küslerin barışması için önemli bir fırsat olduğunu söyledi ve garaj müdürlerine çalışanlar arasında dargın olanlar varsa onları barıştırmalarını istedi. Bayramlaşma törenine katılan ve bayram mesaisinde olan çalışanların istek ve taleplerini tek tek dinleyen Kahveci, bunların yerine getirilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.

Bazı çalışanların çocuklarının da katıldığı törende İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya İETT’nin tarihinde önemli yeri olan ve geçtiğimiz aylarda yeniden üretilerek sefere verilen ilk Türk troleybüsü Tosun’un maketi hediye edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayramda Müşterilerinin Ve Yolcuların YanındaÖnceki Haber

Bayramda Müşterilerinin Ve Yolcuların Ya...

BUDO Erdek - Tekirdağ Seferlerini BaşladıSonraki Haber

BUDO Erdek - Tekirdağ Seferlerini Başlad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar