İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

İETT Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İETT Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu
Abone ol
Her yıl geleneksel olarak dünyanın 20 ülkesinde düzenlenen ve dünya çapında prestijli bir organizasyon olan Corporate Games Oyunlarında İETT futbol takımı 2. kez Türkiye Şampiyonu oldu.

Binlerce şirket çalışanını bir araya getiren Corporate Games oyunları, bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi kampüsü spor tesislerinde gerçekleştirildi. İETT Futbol takımı, 7’li futbol dalında bütün rakiplerini yenerek namağlup ikinci kez Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Corporate Gemes 2013’te de Türkiye Şampiyonu olan İETT futbol takımı, 2014 yılında İngiltere’nin Liverpool şehrinde yapılacak uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek. Üst üste iki kez şampiyon olan takım, elde ettiği bu başarıyı 2014 yılının Haziran ayında İngiltere’nin Liverpool şehrinde yapılacak olan World Corporate Games’e  (Corporate Games Dünya Kupası Oyunları) taşımaya hazırlanıyor.

Teknik direktörlüğünü Çetin Alper ve yardımcı hocalığını Nazmi Sevinç’in yaptığı İETT futbol takımı, 2012 yılında da bu turnuvaya katılmış, şampiyon olarak ülkemizi ve kurumumuzu temsilen Rusya’da yapılacak olan Dünya Kupası finallerine gitmeyehak kazanmıştı. Ancak Paralimpik olimpiyatlar ile çakışması sonucu dünya kupası ertelenmişti.

Corporate Games Nedir?

2013 yılında 11. yılını kutlayan İstanbul Corporate Games binlerce şirket çalışanını bir araya getiriyor. Farklı sektörlerden çalışanları bir araya getiren, en küçük işletmelerden büyük holdinglere, üniversitelerden marketlere kadar herkesin katılımına açık olarak gerçekleşen Corporate Games, şirketlerin bayrak ve formalarıyla katıldıkları açılış kutlamaları ile iş dünyasını sportif platformda bir araya getiriyor.

1988 yılından beri dünyanın farklı ülkelerinde, 2012 yılı içerisinde ise 14 ayrı ülkede  gerçekleştirilen İstanbul Corporate Games, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle organizasyonlarını gerçekleştiriyor. 11 yıl boyunca binin üzerinde farklı şirketin katıldığı İstanbul Corporate Games ile spor yapan kişi sayısı 36 bin civarında.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taksim Altgeçidi Hizmete AlınıyorÖnceki Haber

Taksim Altgeçidi Hizmete Alınıyor

Viking Treni Yola ÇıkıyorSonraki Haber

Viking Treni Yola Çıkıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar