İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Göz Kamaştıran Otomobiller

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göz Kamaştıran Otomobiller
Abone ol
Otomotiv dünyasının devlerini İzmir’de buluşturan İzmir Autoshow –Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarın'da gelecek yılın son model otomobillerinin yanı sıra 1945 modelden başlayan klasik arabalar da büyük ilgi gördü

İZFAŞ tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) destekleriyle düzenlenen 8. İzmir Autoshow –Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen törenle açıldı. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, otomotiv ve yedek parça üretiminde İzmir’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğuna dikkat çekerek, bunda kentin coğrafyasının, ikliminin, liman kenti olmasının ve yetişmiş insan kaynağının etkili olduğunu söyledi. 12 bin ziyaretçiyle başlayan İzmir Autoshow’un geçtiğimiz yıl 52 bin ziyaretçiye ulaştığını ve fuarın her geçen ivme kazandığını belirten Aydoğan, “Otomotiv sektöründe baş döndürücü gelişmeler yaşanırken, sektöre insanların ilgisi de her geçen gün artıyor. Bu fuardan herkesin keyif alacağını düşünüyorum. Her yıl farklı etkinliklerle fuarı renklendiren Otomotiv Distribütörleri Derneği ve Ege Otomotiv Derneği’ne desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Başkan Kocaoğlu’na teşekkür
Ege Otomotiv Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, fuarda çok sayıda markanın ürünlerini sergilediğini belirterek, 9. İzmir Auotoshow’u Gaziemir’de kurulan İzmir Fuar Alanı’nda yapacaklarını belirtti. İzmir’e 110 bin metrekare kapalı alanı olan yeni bir fuar alanı kazandırdığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na cesaretinden ötürü teşekkür eden İduğ, geçtiğimiz yıl 52 bin kişinin ziyaret ettiği fuara bu yılı bu yıl daha da fazla katılım beklediklerini belirtti. Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce de sektörün gelişimine ilişkin bilgiler vererek, İzmir Auotoshow’un sektör için önemine değindi. 

Son model arabalar göz kamaştırdı
81 katılımcının yer aldığı fuarda; Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Toyoto, Volkswagen otomotiv markalarının yanı sıra Isuzu, Iveco, Otokar, Maz gibi sektörün önde gelen hafif ve ağır ticari araç markaları yer alıyor. Otomotiv yan sanayi firmaları ürünlerinin sergilendiği fuarda ayrıca klasik arabalar da büyük ilgi görüyor.

İkinci el araçlarınızın fiyatını öğrenebilirsiniz
Autoshow’da 2’nci el araçların piyasa değerini öğrenmek isteyen ziyaretçiler unutulmadı. Fuarı ziyaret edenlerin 2’nci el araçlarının tahmini piyasa değerini ücretsiz olarak öğrenme olanağına kavuştuğu etkinlik, 4 No’lu Hol’de yer alıyor. 

Klasik ve Spor Otomobiller Sergisi
İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (ISKOD) ve EGOD işbirliğinde gerçekleştirilen Klasik ve Spor Otomobiller Sergisi’nde geçmişin en revaçta olan klasik ve spor otomobilleri sergileniyor. 4 No’lu Hol’de yer alan sergide 1945 modelden başlayan yaklaşık 40 klasik ve spor otomobil ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

Kızılay’a Kan Bağışı
Fuarda ayrıca kan bağışı yapmak isteyenler için de Kızılay Kan Merkezi stant oluşturdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asırların Projesi HizmetteÖnceki Haber

Asırların Projesi Hizmette

Bağbaşı Yolu Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam EdiyorSonraki Haber

Bağbaşı Yolu Çalışmaları Tüm Hızıyla Dev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar