İstanbul
DOLAR32.4641
EURO34.7938
ALTIN2439.6

Esnaf Dostu Demirbaş’dan Esnafa Şok Ötesi Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaf Dostu Demirbaş’dan Esnafa Şok Ötesi Kampanya
Abone ol
Mart ayı ile beraber bünyesine Temsa 12 ve 9 metre araçları da katan FSM Demirbaş Otomotiv yaptığı kampanyalar ile esnafın zorlu değişim sürecine büyük destek sağladı. BMC ve Temsa araçları ile inanılmaz kampanyaya, olabilecek her şeyin yanında olamayacaklar bile eklendi.

Mart ayı ile beraber bünyesine Temsa 12 ve 9 metre araçları da katan FSM    Demirbaş Otomotiv yaptığı kampanyalar ile esnafın zorlu değişim sürecine büyük  destek sağladı. BMC ve Temsa araçları ile inanılmaz kampanyaya, olabilecek her  şeyin yanında olamayacaklar bile eklendi.

İKİ TÜRK MARKASI AYNI ÇATIDA

Kurulduğu günden bu yana esnafın dostu olarak anılan ve şehiriçi otobüs  pazarında en çok satış başarısını elinde bulunduran FSM Demirbaş Otomotiv artık  Halk Otobüsü esnafını Temsa’yla da buluşturuyor. Türkiye’nin en köklü iki büyük  markasını bünyesinde bulunduran Demirbaş Otomotiv başarıları ile geçmişte BMC  ile donattığı Türkiye yollarını Temsa ile de süslemek amacında.

 

Engellilere uyumlu alçak taban uygulamasına geçişle beraber değişim zorunluluğu esnafın en düşündüğü durum. Yeni araçların elden çıkacak olması, gelirlerin büyük oranda düşmesi ve gider artışları esnafı kara kara düşündürürken bu kampanya esnafa umut olacak.

KAMPANYADA NELER VAR?

  • Temsa ve BMC otobüsleri garanti süreleri 3 yıl,
  • Araç bedelinin tamamına kredi verilecektir. Sıfır peşinat,
  • 0,39 faiz oranları ile kredi imkanı,
  • 24 ila 72 ay arasında vadeli ödeme imkanı,
  • Kefil yok,
  • İlk ödeme araç alındıktan sonra 3-4 ay sonra olacak,
  • Yılda belirli ayları ödemesiz geçme imkanı,
  • Ara ödeme imkanı,
  • Tüm işlemleri FSM Demirbaş ofisinde yapma imkanı,

Bu gibi daha birçok avantajlar ile beraber FSM Demirbaş güvencesi altında ki araçlar hem de hiç sıra beklemeden geniş stoklar ile esnafın hizmetine hazır.

DEMİRBAŞ’DAN İNANILMAZ AÇILIM

Halk Ulaşım Dergisi olarak Şubat sayısında garanti sürelerinin uzatılması gerekliği esnafın dilinden dergimize taşınmıştı. Haberin ardından ilk olarak bu çağrıya FSM Demirbaş Otomotiv bayi olarak olumlu yanıtla karşılık verdi. Esnafın bu isteğini görmezden gelmeyerek kampanyaya BMC ve Temsa araçları için “3 YIL GARANTİ” imkanını ekledi. Böylesi bir isteğe olumlu cevap vererek esnafın araç giderlerinde de önemli düşüş sağladı.

Özulaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Maşallah Batuhan: Demirbaş yeniden sektörde büyüklüğünü gösterdi. İyi ki aldı Temsa bayiliğini. Çok isabetli bir tercih olmuştur. Esnaf için özellikle güzel bir gelişme.

Öztaş Esnafı Yasin Cellek: Kampanyayı çok güzel buldum. Esnafımız için çok önemli bir gelişme. Özellikle garanti süresi 3 yıla çıkması çok önemli. Mustafa Bey’i bu başarılarından ve bize verdiği hizmetlerden ötürü tebrik ediyorum.

C-019 Hikmet Koçarslan: Mustafa Bey çok iyi bir arkadaşımız. Bizden birisi. Her zaman yaptıkları ile yanımızda oldu. Allah onun gibileri yanımızdan eksik etmesin. Aracımız yandı daha geçenlerde ama Mustafa Bey hemen bize araç temin etti ve 3 günde seferlere yeniden başlayabildik. Hakikaten bu işi profesyonel bir şekilde ve hep bizim yanımızda olarak yapıyor. O bizden birisi.

Albaraka Türk Osman Çelebi: Temsa için büyük bir başarı. Mustafa Bey’i 25 yıldır tanıyorum. Sektörünün vazgeçilmez en iyisi. Temsa’ya çok büyük katkıları olacaktır. Temsa için çok büyük bir yatırımdır.

Mavi Marmara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Gürler: Çok iyi bir gelişme oldu esnaf için. Hayırlı olsun dilerim. Esnafa yaptıkları ile daima bizim için dost oldu.

Mavi Marmara Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kıran: Esnaf için güzel gelişme. Garanti sürelerinin uzatılması en büyük beklentimizdi. Mustafa Bey bu konuda da tüm markalara öncülük etti. İnşallah diğerleri de bu akıma uyarlar.

Mavi Marmara Esnafı Erkan Öztürk: Mustafa Bey’i tebrik ederim. Güzel bir gelişme. Temsa içinde önemli bir yatırım. Güzel bir araç ve başarılı olacağına inanıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin.

İstanbul Otobüs A.Ş. Esnafı Musa Şahin: Allah hayırlı uğurlu etsin. Esnafa yararlı olacak bir gelişme. Diğer markalardan da garanti sürelerinin uzatmalarını bekliyoruz.

Beyoğlu Otobüsçüler Derneği Başkanı Bekir Dündar: Hayırlı olsun. Güzel bir gelişme. İnşallah başarıları katlanarak büyür.

Vakıfbank Mecidiyeköy Şube Müdürü Selahattin Esti: Demirbaş bu sektörde uzun yıllar çalışıyor. İnşallah bu iş bu birleşim sektör için iyi olacaktır.

İstod Başkan Vekili Salih Aydın: Memleketimize hayırlı olsun. Bizlere hizmet ediyor. Sağolsun garanti süresini 3 yıla çıkarmış. Önemli bir gelişme. Kendilerine teşekkür ederiz.

40 GÜN 40 GECE DÜĞÜN GİBİ KAMPANYA 1 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında haftanın her günü yararlanılabilecektir.

 

FSM DEMİRBAŞ OTOMOTİV: Otomotiv sektöründe uzun tecrübelere sahip Mustafa Demirbaş tarafından 2004 yılında kuruldu. BMC Ankara ve İstanbul yetkili satıcılığını yürüten FSM Demirbaş Ankara, İstanbul, Eskişehir, Kayseri, Çorum ve Balıkesir’e büyük satışlar gerçekleştirdi. Yetkili satıcılığını yaptığı BMC ile bazı yıllarda %60 ve %90’lık Pazar paylarına ulaşan FSM Demirbaş, kurulduğun günden itibaren en çok halk otobüsü satışı gerçekleştiren bayidir.

28 Şubat 2013 tarihi itibariyle Temsa halk otobüsü yetkili satıcılığını da bünyesine katan FSM Demirbaş Otomotiv bu sektörde ki iki büyük ve Türk markasının yetkili satıcısı oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TNT Ekspres Ödüle DoymuyorÖnceki Haber

TNT Ekspres Ödüle Doymuyor

Iveco'dan TeslimatlarSonraki Haber

Iveco'dan Teslimatlar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar